Öner ERKAN Kimdir?

Konu sahibi son olarak 3064 gün önce görüldü
Yalan Dünya Bora kim
Yalan Dünya Bora
Yalan Dünya Bora öner erkan

39016_1.jpg

Doğum Tarihi : 4 Ocak 1980
Eğitim Durumu : Akademi

Reklam filmleri, diziler ve sinema filmlerinde rol aldı. Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nden 2002 yılında mezun oldu. 2001-2002 sezonunda İzmir Devlet Tiyatrosu’nda, 2002-2004 sezonlarında İstanbul Şehir Tiyatrosu’nda oynadı. Oyun Atölyesi’nin Othello (2004) oyununda oynadı.

'Borno Bornova' filmindeki rolüyle Altın Portakal'da 'En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü aldı.

Öner ERKAN KimdirÖner ERKAN biyografisi
Öner ERKAN oynadığı diziler
Öner ERKAN oynadığı filmler

cover.php

Adi Soyadi: Öner ERKAN
Dogum Tarihi: 04/01/1980
Dogum Yeri: İzmir
Egitim: Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümü

15-16 yaşında kendimi denemek için İzmir'de oyunculuk kursu aldı. 2001-2002 sezonunda İzmir Devlet Tiyatrosu’nda çalıştı. Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nden 2002 yılında mezun oldu. Okul bitince İstanbul'a yerleşti. TRT'de çocuk programı sundu. 2002-2004 İstanbul Şehir Tiyatrosu'nda iki sezon dansçı olarak çalıştı. Oyun Atölyesi’nde 2004 yılından beri oyuncu olarak çalışmaktadır. Bahçeşehir Üniversitesi'nde yüksek lisans yapmıştır. TV'deki çıkışı Arçelik reklamlarıyla oldu. MTV Türkiye gecesindeki sunuculuk yaptı ve skeçleriyle dikkat çekti.Ödülleri:* 46. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali - En İyi Erkek Oyuncu 'Bornova Bornova'

Oynadigi Diziler:
Üsküdar'a Giderken , Deli Saraylı , Kahve Bahane , İki Aile , Çanta , Aşk Her Yaşta Metro Palas , Canım Benim , Avrupa Yakası

Oynadigi Filmler
Yedi Kocalı Hürmüz , Bornova Bornova , Son Osmanlı-Yandım Ali , Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? , Organize İşler , Yolculuk , Hırsız Var!Gelin

Geri