Önemsemeyen insan

Konu sahibi son olarak 3038 gün önce görüldü
Umrumdışısın falan yazar. :p Sizi görmezden geldiğini söyler ama gizli gizli takip etmezse eli ayağı falan titrer. Mesela mesaj yazarsınız, hemen alta cevap atar.

Zaten katlanılır şey mi: Binbir emekle burada gayet tatlış bi profil/kimlik oluştursun, kendini farklı ya da olana yakın göstersin, sevgi kelebeği olsun. Sen gel o profil hakkında bir şeyler yaz. Terbiyesizlik canım, olmaz böyle şey.

Hatta ve hatta o profil hakkında yazmasan dahi başkaları onun hakkında yazıldığını sanıp, kötü düşünmesin diye hiçbir şey yazma. :p

Bunun bir de önemsenmeyen'i var. İşte o, kesinlikle benim.

niye gizli gizli takip edeyim seni ya, öyle küçük hesapları çok açık ki sen yapıyorsun. takip ettiğim belli olmasın diye düşünüp stratejiler geliştirmişsin ki hayretle okuyorum. sanki bilmiyoruz ne yazdıysam okuduğunu. yazdıklarını okuyorum, gizliden değil açık açık okuyorum bak. hele bu gece ne yazdıysan okudum, içlerinden bi tanesini görmemişim onu da az önce okudum ki cevap verme zahmetine de o mesajı okuyunca giriştim. çok da iyi oldu gördüğüm. bitcoin gibi değer kaybettin bu gece.

Podzemlje kişisinin malumatfuruş kişisine ayıp ettiği başlıklardan sadece biri.

Ben de ortalığa açılan konulardan biri sanmıştım. Kendi kendime yorum yapıyorum. Nalet olsun bu hayat. Ne kadar da cahilim.

e18d7799985a7c400c26cb155413ea7f-cartoon-rekt-slang-word.png

bitcoin gibi değer kaybettin bu gece.
e18d7799985a7c400c26cb155413ea7f-cartoon-rekt-slang-word.png

Tamamen tarafsız bakarak, her iki tarafı da tanımadan söylüyorum ki bu konu tamamen bir aşağılık kompleksi ürünüdür.

[YOUTUBE]zLA3Xrimlv0[/YOUTUBE]

Gerçekten de önemsemiyordur belki.
Arada bu ihtimale inanmak için de kendinize şans verin.

Sözlük başlığına yönelikti bu arada, içerik kahramanlarıyla ilgilenmiyorum.

Forum oyunlarindaki bazi insanlarin sabrini ve israrini anlamamak gibi.

Her yorum suratina gozune carpiyor. Belli sevilmiyor, neden israrla giriyor peki.

Yogurdu mayalamak degil arsizligini dindirememek.

Yolda suratina bakmayacagin insan onemsermis yapsa ne mk.

Bu tarz çıkarımları yapmadan önce karşınızdaki kişiye sorsanız zaten söyler bence. (Genel konuşuyorum)

Bkz: Sözlük konularından laf sokan üye..

Bkz: Aslan parçası..

Bkz: Sahalarda görmek isteriz vur kaç tam bir korkaklık göstergesi..

Onemsemiyoruz diye arkamızdan saydirilmasina göz yumacak da değiliz. Herkes haddini bilecek!!!!! Sjzjs

Böyle bir insan çeşidi yoktur. Herkesin önemsediği ve önemsemediği konular ya da ortamlar vardır. Senin önemsediğin konu benim için önemli olmayabilir.
Bazen de önemsediğiniz ve umursadığınız bir konu, başka bir zaman o kadar da önemli gelmiyor. Sanırım biraz da ruh haliyle alakalı.
Bir de şu var, bir konuyu ya da kişiyi önemsemeyen insanın bunu sürekli vurgulamaya ihtiyacı olmaz. Sorarsanız söyler tabi ama durup durup "ben umursamaz bir insanım, umurumda değil" diyen insan o kadar da cool değildir yani.

Not: İçerik konu başlığına yönelik, o gece yaşananlarla ilgisi yok.

Geri