önemli konularda sevgiliyle anlaşamamak

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Bu yüzden besbekârım. Mustafa Keser ve Centro'nun muzlusu mu daha iyi kakuğulusu mu gibi önemli konularda anlaşamadığım çok oldu. Mesela desem ki yılbaşına geleneksel Mustafa Keser niv yığır konseptiyle girelim, yok der ne Mustafa Keser'i der, zevksiz defol.

ne yesek, nereye gitsek, ne izlesek diye tartışırız ama sonunda benim dediğim olur............

:d you’ve got a mail filmini bilirsiniz. Kathleen yazıştığı kişi olduğunu bilmeden biraz vakit geçirdikten sonra ezeli rakibi ve düşmanı olan joe’ya aşık olur. Joe zaten karşısındaki kadının mailleştiği kişi olduğunu biliyordur. Ay çok güzel bir filmdir neyse. Orada Joe, Kathleen ile arlarında adı koyulmamış bir duygu oluştuğunda ona eğer birlikte olsalar çok güzel olacaklarını, kavga edecekleri tek şeyin cumartesi akşamı hangi filmi izleyecekleri konusu olduğunu söyler. Kadın da “böyle bir şey için kavga edilir mi hiç” der, çok tatlı, çok doğal ve flörtöz bir sahnedir. Kimyalarının arşa çıktığı bir andır:d
Önemli konularda anlaşamamak zaten birlikteliğe engel bence, o er ya da geç anlaşılıyor, sevgililiğe dönemiyor bile. Eh anlaşamayacağımız şey de böyle basit şeyler olsun, ben menteş severim sevgilim sevmez, o hayvan belgeseli sever ben sevmem kdjd sonuç olarak o menteş okur; ben de belgesel seyrederim:d sevgi tam da böyle bir şeydir^^

Bu kadar içersen tabii besbekar kalırsın mast..

Ben uyumlu insanım. Anlaşırdık da işte şarapsızlar anlamıyor anlayışlı insandan

Çok abartiyorsunuz.
Uyumlu olun erkekler he diyip geçin.
Günün sonunda kazanana bakın :D

İkili ilişkilerde uyum her zaman bulunmaz zaten

"Önemli konular" derken, oldukça ucu açık bir tanımlama ve bir yerden sonra problem yaratabilir ancak aşılabilecek konular ise tabii ki yerine göre farklılık olmasında bir tuhaflık yoktur.

Geri