önemli acil saç

Konu sahibi son olarak 3533 gün önce görüldü
20 yasında sacım nasıl olacak dıye dusunecegıne
20 yasında hangı bılgıyle daha cok donanmalıyım dıye sorsan daha cıddı cevaplar alırdın ..

Yegenım sen o kafayı komple degıstır ..
sadece sac kesmez

Ama hani yakışmasaa diyorum ama bu yakışıyormu onuda bilmiyorum yakışmayan bir saç yaparsam rezil olurum :D

20 yasında hangı bılgıyle daha cok donanmalıyım dıye sorsan daha cıddı cevaplar alırdın ..

Yegenım sen o kafayı komple degıstır ..
sadece sac kesmez

Donanım istemiyorum ki zaten hani :D

iyi böyle

takıl 3-5 yıl daha

20 yasında hangı bılgıyle daha cok donanmalıyım dıye sorsan daha cıddı cevaplar alırdın

aynen doğru demıs .

Senın neyıne sac . babana sor bakalım ay sonu ev kıranızı nasıl odeyecek. Bu ay sonu kac kredı kartı ödemesı var. okullar acıldi önümuz kıs doğalgaz yada kışlik ihtıyacınızı almısmı ?

Ne kıymetli sacın varmıs .

bana soracak olursan
o sacı uc numaraya yada ustura ıle kazıt uzamanı bekleyene kadar hem sacına hangı modelı vereceğinı dusunursun hemde babana sor dediğim sorularin cevabını alırsın.

aynen doğru demıs .

Senın neyıne sac . babana sor bakalım ay sonu ev kıranızı nasıl odeyecek. Bu ay sonu kac kredı kartı ödemesı var. okullar acıldi önümuz kıs doğalgaz yada kışlik ihtıyacınızı almısmı ?

Ne kıymetli sacın varmıs .

bana soracak olursan
o sacı uc numaraya yada ustura ıle kazıt uzamanı bekleyene kadar hem sacına hangı modelı vereceğinı dusunursun hemde babana sor dediğim sorularin cevabını alırsın.

Neyine derken anlamadım yani ? Yaş içinmi diyorsun bu arada bilip bilmediğiniz konulara karışmayın maddi dururmumuz allaha sükür iyi

afrikada millet aç sen saç dion saçını kazıt fok balıkları çok yalnızmış niye yalnız onun cevabını iste saçın uzayana kadar cevap gelir

18-20 yaşına geldiğinde sen yine bir buraya gir açtığın bu konuya bak, o zaman yine bir analiz yaparız

Burada sabahtan akşama kadar boş boş konuşan insanlar çocuğa boş konuşma tatavası yapıyor ajzbbcjx

3 numara yakisir gibi geliyor sana

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri