Önemli! Acil Dualarınız Bekleniyor...

Konu sahibi son olarak 1699 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah acil sifalar versin son durum nedir bilgisi olan varmi ?

Rabbim acil şifalar versin... :/

Geçmiş olsun ALLAH acil şivalar veriri inşallah..

gerçektende o kadardır burdayım daha anca görüyorum Allah bize ve sevenlerine bağışlasın burda ikinci bir ailesiyiz onun acil şifalar dliyorum

Allah acil sifalar versin son durum nedir bilgisi olan varmi ?

bu sabah eve geldik, şuan özel doktorumuzun kontrolünde istirahat ediyor, tahlillerinde bir sıkıntı çıkmadı çok şükür ameliyat iyi geçti, konuşmaya da başladı, yürüyebilir mi bilmiyorum bir de sağ elini şuan kullanamamakta, doktor o zamanla düzelecek kalıcı bir şey yok dedi ve zaten kablolu mandal gibi bir şey takılı eline ve o alet de bir cihaza bağlı. bu süre zarfı içinde onun size ilettiklerini ben elimden geldiğince bildirmeye çalışacağım...

sizleri çok özlediğini bilmenizi istiyor ve dua temenni ve ilgileriniz için yeniden çok çok teşekkür etmekte ve fazlasıyla memnun olduğunu söylüyor. yani iyiyiz ve keyfi yerinde bilginize...

Sevindim iyi olduğuna. En kısa sürede aramıza tekrar dönecek eminim. daha dizisini yazacak hehe :)

çok şükür tekrardan çok büyük geçmiş olsun artık aramızda görmek istiyoruz seni Beste

bu sabah eve geldik, şuan özel doktorumuzun kontrolünde istirahat ediyor, tahlillerinde bir sıkıntı çıkmadı çok şükür ameliyat iyi geçti, konuşmaya da başladı, yürüyebilir mi bilmiyorum bir de sağ elini şuan kullanamamakta, doktor o zamanla düzelecek kalıcı bir şey yok dedi ve zaten kablolu mandal gibi bir şey takılı eline ve o alet de bir cihaza bağlı. bu süre zarfı içinde onun size ilettiklerini ben elimden geldiğince bildirmeye çalışacağım...

sizleri çok özlediğini bilmenizi istiyor ve dua temenni ve ilgileriniz için yeniden çok çok teşekkür etmekte ve fazlasıyla memnun olduğunu söylüyor. yani iyiyiz ve keyfi yerinde bilginize...

Dualarımız kabul oluyor demek :)

geçmiş olsun üzüldüm gerçekten umarım yakın zamanda kendini toparlar Allah yardımcısı olsun

çok sevindim iyi olduğuna zaten çok sevilmeseydi bu kadar çabuk iyileşemezdi :cici:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri