!!aLPaCiNo!!
Bronz Üye
Gecmıs olsun.dua harıcınde yapabılecegımız bırseyler varmı acaba?
Şimdilik dua etmeniz yeterli gibi gözüküyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gecmıs olsun.dua harıcınde yapabılecegımız bırseyler varmı acaba?
Dilâяa [Hmy];506314' Alıntı:öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun sizlerden...
alpacino pm ne cevap veremiyorum çünkü yeterli mesaj sayısı yok diyor galiba
ablam cumartesi gecesi dokuz bucuk sularında yapmış kazayı
bizim de kazayı gören komşumuzun haber vermesi üzerine bilgimiz oldu
kuzenine ayırttığı uçak biletini almak için çıkmıştı yola
kazayı görenler, arabanın bariyerlere çarpıp bir kaç takla attığını söylüyor...
o gece ameliyata alındı ablam ve geceyi hastanede geçirdik
pazar öğleye doğru yoğun bakımdan çıktı ama uyanık değildi cam arkasından izlettiler sadece.
dün akşam üzeri gözlerini açmıştı yanındaydık ama konuşamıyordu gülümseyebiliyordu sadece :agla:
bu sabah 5 den beri yanındaydım yeni geldim eve hayatı tehlikesi yok deniyor ama analiz sonuçlarına göre beyincik bölgesine yapılan tanpon kısmında ödem varmış ve çok riskli bölge olduğu için orada ameliyata yanaşılmıyor zaten babam da orada istememekte bugün öğleden sonra ya da yarın sabah ameliyat için Amerika'ya götürülecek. ben de yanında olacağım gelişmeleri size bildiririm çok teşekkürler tekrardan
destek talepleriniz için de sağolun düşünmeniz yeterli...
Dilâяa [Hmy];506314' Alıntı:öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun sizlerden...
alpacino pm ne cevap veremiyorum çünkü yeterli mesaj sayısı yok diyor galiba
ablam cumartesi gecesi dokuz bucuk sularında yapmış kazayı
bizim de kazayı gören komşumuzun haber vermesi üzerine bilgimiz oldu
kuzenine ayırttığı uçak biletini almak için çıkmıştı yola
kazayı görenler, arabanın bariyerlere çarpıp bir kaç takla attığını söylüyor...
o gece ameliyata alındı ablam ve geceyi hastanede geçirdik
pazar öğleye doğru yoğun bakımdan çıktı ama uyanık değildi cam arkasından izlettiler sadece.
dün akşam üzeri gözlerini açmıştı yanındaydık ama konuşamıyordu gülümseyebiliyordu sadece :agla:
bu sabah 5 den beri yanındaydım yeni geldim eve hayatı tehlikesi yok deniyor ama analiz sonuçlarına göre beyincik bölgesine yapılan tanpon kısmında ödem varmış ve çok riskli bölge olduğu için orada ameliyata yanaşılmıyor zaten babam da orada istememekte bugün öğleden sonra ya da yarın sabah ameliyat için Amerika'ya götürülecek. ben de yanında olacağım gelişmeleri size bildiririm çok teşekkürler tekrardan
destek talepleriniz için de sağolun düşünmeniz yeterli...