Onedrive'da görünmeyen dosyaları bulma

• Kullanıcı Elia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 1031 gün önce görüldü
Selamlar herkese, derdim büyük. Özet geçecek olursak ekim ayının sonunda telefonum çalındı. Haliyle içindeki her şey de gitti. Uzun süredir onedrive kullanıyordum fakat 5 gb olan hafızasını ağustos ayında doldurmuşum. Ağustos-ekim arası ise 5 gb + 3 gb (burası kırmızı ile) diye gösteriliyordu ve premiuma geçersem bu nerede olduğu belli olmayan 3 gb büyüklüğündeki fotoğraflarımı da bulurum belki dedim. Geçtim de. Kullanılan hafızam 8 gb'a yükseldi ama o 3 gb hâlâ kayıp ve nerede olduğunu bilmiyorum. Sorum şu, bunları bir şekilde geri getirebilir miyim yoksa direkt umudu keseyim mi?
Yardım lütfen. :(

iCloud'u kurduğunuzda otomatik olarak 5 GB saklama alanına sahip olursunuz. Bu saklama alanını iCloud yedeklemeniz için kullanabilir, fotoğraflarınızı ve videolarınızı iCloud Fotoğraf Arşivi'nde saklayabilir ve belgelerinizi iCloud Drive'da güncel tutabilirsiniz. Daha fazla saklama alanına ihtiyacınız varsa ayda $0.99 (ABD Doları) karşılığında saklama alanınızı 50 GB'a yükseltin. Bölgenizdeki fiyatlar hakkında daha fazla bilgi edinin.
iCloud saklama alanınız dolduğunda aygıtınız iCloud'a yedekleme yapmaz. Yeni fotoğraf ve videolar iCloud Fotoğraf Arşivi'ne yüklenmez. iCloud Drive ve diğer iCloud uygulamaları aygıtlarınız arasında güncellenmez; iCloud e-posta adresinizi kullanarak ileti gönderemez ve alamazsınız. Bu durumda daha fazla alan açabilirsiniz.

Bence aynı sebeplerden yedeklemen olmadı hafızayı genişlettikten sonraki eklediğin bilgileri ekliyor mu bak ekliyorsa olmayanları unut

Ben sanırım ufaktan vedalaşayım o fotoğraflarla. :')
Girmediğim klasör didiklemediğim yardım konusu kalmadı, cihaz değiştiği için asla kurtaramam sanırım. Telefonumu çalana bir kez daha bela okuyayım bari. :p

12783434_964165413679540_1014135924_n.jpg

Geri