onedio

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
türkiye'yi gerizekalılaştırma gibi bir amaç güttüğünü düşündüğüm, cinsel açlık ve abazalığı kullanarak bugünlere gelmiş buzzfeed çakması sitedir. genellikle içerikleri de ordan aşırırlar. siz 13 maddede big bang teorisi, hücrenin bölünmesini gösteren 36 harika fotoğraf gibi konularda gezinseniz bile o yanda illaki 18 devasa meme, sabah uyanınca kalkan 10 şey gibi konular tıklanmayı bekler.

iceriginin ℅90ini eksi sozlugun olusturdugu bir site. genellikle 10 yazisindan anca 2 tanesi okunabilirdir.

komik .d saçma .d

Sürekli Ekşi sözlükten konu çalan, osuruk portal

Oradan buradan çalıntı içerik üreterek, nasıl oluyor da bu kadar popüler olup para kazanıyorlar anlamıyorum. Çok boş içerik dolu ama yine de çok tık alıyor.

İçerikleri fazla kaliteli değildir. Ancak Türkiye'de bu sıralar fazlasıyla popüler, ara sıra Facebook ve Twitter'ı bile geçiyor.

Bazen konu ararken denk geliyor ilginç paylaşımları var

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir ara konuları kaliteliydi. Fakat camel gibi onlar da bozdu. Olaya işletmecilik gözüyle bakıp vizyonlarını değiştirdiklerini, 'tık haberciliği'ne geçiş yaptıklarını düşünüyorum. Bundan ötürü cinsel açlığın Afrika'sı olan ülkemizde son zamanlarda pek revaçta olan site diyebilirim.

Gün içinde en az 4-5 defa girip haberlerini okuduğum ve kalitesine güvendiğim bir sitedir.
Buzzfeed ile içerik ortağıdır zaten.
Farklı platformlara sahip bilgileri edinebilirsiniz.
Her medya kuruluşu gibi muhakkak bir tarafa dahil, ama fikrimce diğer yayın organları arasında, asgari ölçüde tarafını gösteren bir sitedir.

önceden sitesinde zaman harcardım şimdi twitter'da ilgi çekici bir paylaşımına denk gelmedikçe girmiyorum. muhalif takılıyorlar son zamanlarda.

Geri