One Piece 2. Sezon ( 2026 )

Konu sahibi son olarak 48 gün önce görüldü
2. sezon 2026 da yayınlanacakmış. Oda sensei baş yapımcı olduğu için her defasında umutlanıyoruz.

Kişisel yorum şeysi " Luffy canlandırılabilecek bir karakter değildir, olamaz , olmadı zaten ! "

ACE öldüğünde ne ağlamıştım be

Animesi kadar olmasada guzel bir yapim. En azindan anime izlemeyi sevmeyenler icin. 1100 bolum ve hala devam ediyor anime. Nereye kadar cekecekler diziyi merak ediyorum.
Ayrica animedeki hissiyati drami tam aktaramiyor.
Sade sanji'nin zeff'e vedasini izlemis baya huzunlenmis. Bir de animede izlettim o sahneyi kiz kahroldu.

Animesi kadar olmasada guzel bir yapim. En azindan anime izlemeyi sevmeyenler icin. 1100 bolum ve hala devam ediyor anime. Nereye kadar cekecekler diziyi merak ediyorum.
Sade sanji'nin zeff'e vedasini izlemis baya huzunlenmis. Bir de animede izlettim o sahneyi kiz kahroldu.
Evet.. :'(

Nami & Luffy sahnesi ? Arlong parka yürüyüş ?
En sevdiğim anlardandır. İyi ki o yürüyüşü live actionda yapmadılar da büyüsü bozulmadı benim için :D

Geri