One Day ( Bir Gün )

Ü
  • Kullanıcı Üyelik Silinmiştir.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema Kulübü
misscat91_1325111098152.jpg

Emma (Anne Hathaway), işçi sınıfından bir aileden gelen prensipli ve hırslı bir kızdır. Dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeyi düşler. Dexter (Jim Sturgess) ise çapkın bir zengin çocuğudur. Onun düşü, dünyayı kendi oyun parkı haline çevirmektir.

Üniversiteden mezun oldukları gün tanışan zıt kutuplardaki bu iki insan, birlikte geçirdikleri bir günden sonra hayat boyu sürecek bir arkadaşlığa adım atarlar. Biz her yılın 15 Temmuz’unda ilişkilerindeki başka bir ana tanık olurken, Emma ve Dex bazen birlikte, bazen ayrıdır. Ancak hayatta yol alırken aradıkları aslında hep yanı başlarındadır. Sevinçleri ve kavgaları, ümitleri ve kaybettikleriyle birlikte geçen 20 yıldan sonra, tanıştıkları o unutulmaz günün gerçek anlamı ortaya çıkacaktır.

[YOUTUBE]GU4qLmIXbOE[/YOUTUBE]

Aşk filmlerini seven arkadaşlar. Bu filmi şiddetle tavsiye ediyorum ^^

Filmini izlemeye fırsat bulamadım ama kitabı baya iz bırakmıştı.

Kitabını okudum. Filmini ise beraber izlediğim kişiyle hayatımızın sürekli kesişmesi ama bir türlü birleşememesi yüzünden, konusunda kendi hayatımdan bir parça bulduğum ve benim için ayrı bir önemi olan yapıt.

Not: Kitabını filminden daha çok tavsiye ederim diyorum. Şu da bir gerçek ki sinemaya aktarılmış hiç bir film kitaptaki zevki vermiyor....

Kitapları olan filmler hakkındaki görüşünüze katılıyorum. Mesela bir Harry Potter'ı okumanın verdiği zevki filmleri vermiyor. Kitap her zaman bir numaradır ^^

PEki sence neden filmler kitapları bu kadar iyi yansıtamıyor...

Şöyle ki kitabın verdiği zevk okurken yaşamamız. Yani filmlerde en ince detayına kadar yapılamıyor malesef bu kitaplar. Sonuçta tamam milyon dolarlar harcanıyor ama yapılamayacak şeyler de mevcut.

Kişisel olarak bir de , eğer bir kitabı filminden önce okuduysam , kitabı okurken karakterler , mekan her şey gözümde canlanır benim. Yani film gibi okurum ben. O yüzden filmlerini kitaplara göre başarılı bulmuyorum.

Çok severek izledim ,birazda ağlattı beni yıllar geçsin yine izlerim.

Kitabını okudum. Filmini ise beraber izlediğim kişiyle hayatımızın sürekli kesişmesi ama bir türlü birleşememesi yüzünden, konusunda kendi hayatımdan bir parça bulduğum ve benim için ayrı bir önemi olan yapıt.

Not: Kitabını filminden daha çok tavsiye ederim diyorum. Şu da bir gerçek ki sinemaya aktarılmış hiç bir film kitaptaki zevki vermiyor....

Ben halâ okuyamadım biliyor musun?
Ama elimdekileri bitireyim okumak niyetindeyim.:book:

Ben halâ okuyamadım biliyor musun?
Ama elimdekileri bitireyim okumak niyetindeyim.:book:

Eminim öyledir. Sen bu arada iddayı kaybedeceksin. Ben biliyorum seni. Kitaplarımı alırım bilmiş ol...

Not: İşte hayatımız hiç birleşmeyen ama hep kesişen o biride geldi...:)

Burdaki kıza bitmiştik biz Amy`le.Allah ne güzel yaratmış onu öyle.
Yazanda pek yaratıcı yazmış.

Eminim öyledir. Sen bu arada iddayı kaybedeceksin. Ben biliyorum seni. Kitaplarımı alırım bilmiş ol...

Not: İşte hayatımız hiç birleşmeyen ama hep kesişen o biride geldi...:)

Bugünde dahil 8 günüm var daha.Sen merak etme.Yapamayacağım şey için iddiaya girmem biliyorsun ;)

Geri