Oyun Ondan Bahset

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 77 gün önce görüldü
Mal beyenında bulunsam devlet vergiye bağlar beni kesin…

Zaman kavrami çok geniş her duygusunu zamana yayar ve asla tek kelimesini unutmaz yasananlari asla unutmaz. Zırhlı bir kalbi var sen icindesindir ama asla belli etmez olmasan özler olsan cezalandirir.
Hiç bilmiyorum ki gidişimle kaç kez yıktım. Hiç haberim yok beni bu kadar kendine kattigindan. Bana beni söylemiyor ama içerisinde "ben "diye bir ülke var gördüm.

O, dünyanın en güzel varlığı.
Yokluğunu düşünmek ölüm hissi yaşatır insana.
Masumluğun, günahsızlığın, sadakatin timsaliydi.

Olm insanlar ne güzel yazmışlar sevdiklerine..

Gördüğüm en güzel kadındır kendileri, hağla ara ara zihnimde canlanır silüeti ve onu onsuz yaâd ederim.

Onun pek haberi olmaz ama bu hâl'den, belkide çoktan unutmuştur beni kim bilir, belkide evlenip çoluk çocuğa karışmıştır.
Nerededir, napar hiç bilmem zaten uzun zaman oldu karşılaşmayali.

Benliğimin ve ruhumun bir parcasi hep ondadır, dilerimki hep mutlu ve huzurlu bir hayat yaşar.

Kendisi aşık olduğum ilk ve son kadındır, başka bir hayatta denk gelirsek; misal öldükten sonra Cosmos Redshift 7'de hayat bulup tekrar karşılaşırsak kendisine bir buket gül verip son bir kez daha sarılmak isterim.

Ama reankarnasyon zor iş, belkide değildir bunu zaman gosterecek.

benimkine mesaj atacam
salça olmayın ağzınıza sıçarım

• Hehe
Tepkiler: ne
@No Pasaran avatarınız ruhumu açtı. Yani önceki avatarınızla bu avatar epey sert bir geçiş olmuş.dd Terrifier daha sevimli.dd

@No Pasaran avatarınız ruhumu açtı. Yani önceki avatarınızla bu avatar epey sert bir geçiş olmuş.dd Terrifier daha sevimli.dd
Bu aralar ruh halime daha uygun bu, o nedenle seçtim. Hem öyle demeyin, görseldeki Gothmog, azımsanmayacak hayranı vardır, belki burada bile : ddd

Bazı kişiler vardır ne kadar ondan bahsedersen bahset hep bir şeyler yarım kalır, eksik kalır o da onlardan birisiydi

ondan bahsetmek istemiyorum ama bendeki ondan sabaha kadar bahsedebilirim.. o hep cok sevilesi, her seyi

Geri