onatrd - Temiz

• Kullanıcı Temiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 2537 gün önce görüldü
Merhaba arkadaşlar burda kendi yazdığım paragrafları paylaşacağın biraz uzun olacak ama olsun ^^

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yağmurun Eşliğinde..

Sisli, tehlikeli bir gece. İstanbul'un sıkıntılı bir semtinden geliyor bu cümlelerin kaynağı. Biraz size kendimden bahsedeyim, yağmur yağdığında sıcak kahvem ve battaniyemle pencerenin bir yanına geçer, yağmurun cama vuruşunu izlerken yazarım boş bir kağıda bir kaç cümle. Yağmurlu bir günden merhaba.. Bir kimseyi olduğundan sevmeyin, severseniz de sevdiğinizi bu kadar belli etmeyin. İnsanlar şımarmaya gereğinden fazla meyilli, küçücük bir iltifatınıza hemen şımaran insanlar görmüşsünüzdür. Sizlere eski bir anımı anlatayım;
Bir sevgilim vardı, ela gözlü, kumral saçlı, yüzünde nurlar vardı yüzünde bir tane bile sivilceyi geçtim kabarıklık yoktu. Sürekli iltifatlarda bulundum, güzel gözlüm, güzel yüzlüm, sevdiceğim diye. Her zerresine aşıktım resmen, bol bol buluşma ayarlıyordum, kafelere götürüyor, sinemadan çıkıyor, lunaparka götürüyordum. Kısacası güzel geçiyodu hayat bizim için. Haftalığımı aldım(cuma) ve cumartesi günü İdil ile buluşucakdım, akşamdan anneme herseyimi hazırlattım üstümü ütülettim, ayakkabılarının bağcıklarını değiştirdim ve ayakkabıyı ayna gibi yaptım. Sabah oldu kalktım, annemler kahvaltıyı yapmış çıkmışlar bile saat 12 olmuş onlardan artan poğaçaları yedikden sonra dişlerimi fırçaladım ve saçım için waxı arıyordum kii, bir aksilik çıkacak ya wax kalmamış elimizde.. Çıktım caddeye bir tane dandiğinden bir mat wax alıp geldim, saçlarımı yaptıkdan sonra üstümü giyinmeye başladım. Giyinirken İdil mesah attı: "Ben çıkıyorum 15 dakikaya orda olurum" ben de: "Tamam hayatım" diye karşılık verdim. Üstümü giyinmiştim harbiden jilet gibi oldum harbi fişeğim haa. Çıktım yola seri adımlarla gidiyorum, kafam önde eğik gidiyorum, sırf sevgilimi düşündüğümden, kafamı kaldırırsam aşık olurlar diye. Sonunda vardim "onatrd Cafe's" girdim içeri ilk katta idil yoktu üst kata çıktım orda da yoktu mesaj attım: "Nerdesin?" O da: "Geldim, kafenin önündeyim.." yazdı. Noktalardan bir sıkıntının olduğunu sezdim gibi. Geldi oturduk bir masaya, ne içeceğini sordukdan sonra bir white chocolate mocha istediğini söyledi iki tane white chocolate mocha söyledikden sonra bana nasılsın diye sordu; iyi olduğumu belirttim ve ona nasıl olduğunu sordun, o da iyi olduğunu belirtti. White chocolate mochalarımızda geldi, bir kaç yudum aldıkdan sonra bana buraya gelmemin asıl sebebi şu aslında dedi ve sözünü böldüm ve ayrılmak istiyorsun dedim. Evet dedi. Pekala dedim ve kalktım kalkmam ile beraber yağmurun damlamaya başlaması bir oldu neden diye sormayacak mısın dedi? Hayır dedim. Ozaman senin için çoktan bitmiş dedi ve yağmur duruldu. Pardon ama dedim senin yaptığına yarı yolda bırakmak, kaşarlık derler. Susuyorum bence beni konuşturma dedim. Ve peki diyip usulca sustu. Yine damlamaya başladı fakat bu sefer yağmur değil, göz yaşlarımdı. Yağmurlu bir günden güle güle :)

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sana kız mı yok kardeşim ya. Genelde kız kısmısı senin gibi birini kolay kolay terketmez kim bilir naptın kızcağıza şapşik

Geri