Ona De Ki..

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Grifikir, avatarındaki mesaj boloncuğunda söze bakılırsa kurt konuşuyor gibi duruyor ama koyunu gösteriyor gibi. Beni bu konuda aydınlatırsan sevinirim :)

Mantıklı şekilde bir bakarsak "Zannettiğin gibi bir hayat değil" diyor. Resime bakınca zaten koyunun kurda bindiğini görüyoruz. yani koyun diyor bu lafı. karikatürün orjinalinde arkada bir koyun daha var idolünüz olmak istiyorum yardımcı olun gibi birşey diyor oda bu lafı diyor :D

30 Şubat arkadaşlarının arasına dön bu zannettiğin gibi bir hayat değil :D

Allah herkesi sahibine bağışlasa, ''size uygun kadro bulamadık'', cevabı alırsın. Emin ol bak ;)

Harbiden yer israfısın kızım. Olmasan çok iyi olacak.

O na diyorum ki,psikopat değilim bir tık daha ileri vakayım:)

Karakter sahibi olmayan insanların karakter dersi vermeye çalışmaları da aşırı derecede komik açıkçası...

Ortalardan fazla kaybolma. Gereksiz insan kalabalığında senin gibi okunası cümleleri olan insanlar özleniyor : )

Birkac gündür canim sıkkın hatta cok sıkkın buna ragmen benden her sekilde ilgi alaka bekleyen insanlardan soguyunca tekrar ısınamiyorum.Bu da benim umursamaz tavir dediğin davranislardan biri.

Senin için özel birini sadece yalnız kaldığında hatırlıyorsan,bil ki o özelliğini kaybetmiştir.
Ama bu genellemeydi tabi :)

Bizde de bir kalp var ve ara sıra kırılabiliyor biz de ağlayabiliyoruz,hayat hep laylaylom geçmiyor hani bil istedim.

Bende ne cok hatıran kalmış.Keske giderken onlarıda goturebilse insan.Ben ve benim gibi insanlar da sacma sapan davranmasa uyusa dimi.

13439088_530671773802511_2131773512590137791_n.jpg

Geri