Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
senden gitmem iyi geldi bana, uyanmanın ne demek olduğunu anladım, gecede yıldız olduğunu unutmuşum mesela, insanın sevdiği unutturmamalı hatırlatmalıymış güzel olan her şeyi, güzel olan ne varsa o olmalıymış çirkinliklerini inkar etmeden, öyle işte...
Tatile gideceğim. Ama herkes tek mi diyor Sevgilin le neden değil diyor (lar) buna sende dahil.
Lan siz ne düz mantık insanlarsiniz.
Bir bayan olarak hepinizden sıkılıp kafamı dinlemek için tatile gidemez miyim?
Hepiniz mi bu kadar gösteriş meraklisi,yalnızlığı bedene indirgeyen insanlar oldunuz ? Ne ara basimiza buldumcuk insan kesildiniz ? Tatil işte adı üstünde kafa dinlemek,dinlenmek için gidiliyor yoz,gerizekalı kişileri çekmek için değil.
Bunları sana diyemedim söylediğin şeye güldüm geçtim ama o an gırtlagina sarilasim geldi.