Ön Yargılarınızdan Kurtulun

• Kullanıcı Yek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İş Hayatı ve Kariyer
Konu sahibi son olarak 1049 gün önce görüldü
[YOUTUBE]watch?v=bMOffPGrdcU[/YOUTUBE]

Her zaman baktığımız, gördüğümüzle aynı olmuyorsa demek ki.

Geceleri kendimi kişisel geliştiremiyorum:)..gündüz bakayım da belki kurtulurum..

Normalde facebook'ta çok önceden izlediğim şeyler de, youtubeda yakalayınca sizlere de ulaştırayım diyorum. Çok düşünceliyimdir .p

Tamam sen gündüz kişiselinle ilgilen o vakit :D

Ya Yek, ben ne zaman on yargilarimdan kurtulayim kisilere oyle yaklasayim dediysem, hep tam dusundugumu yaptilar :p
Videoya bakamadim telefondayim. O yuzden alakasi var mi yok mu bilmiyorum da : )) Sence o zmn bendeki on yargi mi oluyor sezgi mi oluyor :p

Ya Yek, ben ne zaman on yargilarimdan kurtulayim kisilere oyle yaklasayim dediysem, hep tam dusundugumu yaptilar :p
Videoya bakamadim telefondayim. O yuzden alakasi var mi yok mu bilmiyorum da : )) Sence o zmn bendeki on yargi mi oluyor sezgi mi oluyor :p

Sendeki ikisi birden kurtuluşun yok bence oluruna bırak:)

Deneyimlerimiz zaten bizi sezgilemeye itiyor.
Sezgileri de önlemek mümkün değil bence.
Bu yüzden sezgilerimiz bizim davranışlarımızı yönlendiriyorsa eğer ön yargı orada devreye giriyor bana kalsa. Sezgi olmadan insan ilişkilerinin başlaması veya sonlanması mümkün değil.

Bence sezgilerin ne şekilde oluştuğunu iyi belirle Shinigami =))) eğer gözlemlerin buna sebep oluyorsa, bu önlemdir. Ama eğer tamamen sezgilerinse davranışlarını yönlendiren, bu ön yargıdır. Bilimsel olmayan Yekimsi düşünceler sadece bunlar :p

Geri