Ömür Gedik, haklı mı değil mi?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Ömür Gedik öyle bir paylaşım yaptı ki tüm tepkileri üzerine çekti. Mesele de şort meselesi ve AVM'lere giden bazı kadınların giyim tarzı. Durum böyle olunca ortalık fena karıştı.

s-637d31e032e7d5354743c0d6526d5310b314267e.webp

''İstanbul AVM'lerindeki bazı kızların şortlarının boyu gerçekten ayıp sınırını aşmış durumda.
Plajda değilsiniz diyeceğim ama bence zaten bilerek yapıyorlar.''

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Her yere göre bir giyinme adabı mı vardır yoksa insan ne istiyorsa onu mu giyinmelidir ve böyle açıklamalar yüzünden kadının başına bir iş geldiğinde ''o da mini etek giymeseydi' iğrençliğine zemin hazırlar mı?

Tahrik mi olmuş?
Ona ne elalemin şortundan?

Hmm.
Bence biraz haklı.
Oda mini etek giymeseydiye zemin hazırlamaz.
Şu zamanda g.tünü açıp biyerleye ya da bir şeyleri elde etmeye ihtiyaç duyan o kadar kadın var ki.
Herşeye kıllanmayın ansnsx Ömürcüm haklısın .

Son düzenleme:
şortun boyuysa özgürlüğün
yaşadığın veya yaşayamadığın
hayatın hesabını kime soracaksın
üç beş santimden mi
iyi sen bilirsin

1.jpg

tayt, insanın kendine yapışanı giymesidir.
ne diyorlardı buna camel toe'mi ?

Ben sana şimdi bi şort şeyi atardımda ajsmsxd.
Erkekler herşeyden tahrik olabiliyorlar.
Zavallılar.

Marla Hanım merhaba,

kadınların tahrik mekanizması ile erkeklerin tahrik mekanizması bir değildir. Kadınlar minimum tahrik maksimum orgazm ile taçlandırılmışken erkekler minimum orgazm maksimum tahrik ile taçlandırılmışlardır. Bu sebeple zavallılık olarak betimlediğiniz şey bize bahşedilmiş bir dengeleme unsurudur. (+tahrik-orgazm=+orgazm-tahrik)

Sizden böyle cinsiyetçi bir yorum beklemezdim, üzdünüz.

Ömür Hanım'a gelecek olursak haksızsınız Ömür Hanım. Haksızlığınızı daha tahrik edici mini bir şortla pekiştirebilir misiniz? (Hadisenin Ela şarkısı eşliğinde kendini seksi sandığı kezban dansı gibi olmasın ama)

Marla Hanım merhaba,

kadınların tahrik mekanizması ile erkeklerin tahrik mekanizması bir değildir. Kadınlar minimum tahrik maksimum orgazm ile taçlandırılmışken erkekler minimum orgazm maksimum tahrik ile taçlandırılmışlardır. Bu sebeple zavallılık olarak betimlediğiniz şey bize bahşedilmiş bir dengeleme unsurudur. (+tahrik-orgazm=+orgazm-tahrik)

Sizden böyle cinsiyetçi bir yorum beklemezdim, üzdünüz.

Ömür Hanım'a gelecek olursak haksızsınız Ömür Hanım. Haksızlığınızı daha tahrik edici mini bir şortla pekiştirebilir misiniz? (Hadisenin Ela şarkısı eşliğinde kendini seksi sandığı kezban dansı gibi olmasın ama)
Hatem bey siz de çok haklısınız.
Üzgünüm Türküyede yaşıyoruz.
Bilirsiniz.
Kadın erkek şeyi evet çok farklı ,keşke herkes senin gibi düşünse.

:Ak027r:

Son düzenleme:
Kadının yaptığı açıklama sonrası kendisinin resimlerini paylaşmak da aynı hesap değil mi? Madem herkesi ne giyinirse giyinseler normal karşılıyorsanız onun o resimlerini de garipsemiyor olmanız lazım.

Haklı veya haksız onu dinleyip tepki vermek bile gereksiz.

Bu kadın ne iş yapıyor bilmiyorum, geçen Twitter'da gündem olunca gördüm, yani benim bilmediğim biriyse kesin gereksiz insandır. Bu yüzden de söylediği muhtemelen dikkat çekmek, gündem olmak veya ilgi çekmek amacıyla yapılmış bir paylaşım diye düşünüyorum. Çünkü şuan gündemi meşgul edecek en önemli şey kadınlar üzerinden yapılan söylemler. Kendisinin de çok fazla kısa şortlu ve absürt giyinmiş fotoğrafları mevcut, bu yüzden samimi bulmuyorum ve Ömür hanıma kırmızı kart veriyorum.

İmamın dediğini yap yaptığını yapma demişler

Kadının “gel göğsüme sığ sevdiğim” dediğini
Erkeğin, gel göğsümde yat anladığı bir dönemden geçiyoruz.

Bir zamanlar bu kadını beğeniyordum.

Ama sonraları niye beğendiğimi hatırlayamadım.

Şort konusuna gelecek olursak; Makasla tekrar boylarının kısaltılmasına karşıyım.

Haksız
Medeniyet dediğin şey, her türlü aykırılığa rağmen saygılı davranmaktır.
Mahalle baskısına maruz kalmadan seküler ve laik bir toplumda kişinin
dini vecibelerini yerine getirmesine saygı duymak,
Dindar ve muhafaza mahallede çağdaş bir kadının aklı başındaysa, bikini ile geçmesi
bile kimseyi ilgilendirmemeli,
Erkeklerin, kapat şu başını, kapat şu yerini beni günaha sokma demeleri
çok karektersizce bi söylem

Geri