Ömür Gedik: “Avukat arkadaşım söyledi, Dilber dansı izlemek boşanma nedeni”

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Hazar Ergçlü'nün pavyon dansı yaptığı sahneyle çok konuşulan İnci Taneleri dizisi gündem olmuş, söz konusu dans sosyal medyada da yayılmıştı

Hürriyet yazarı Ömür Gedik, oyuncu Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansıyla ilk bölümü yayımlanmadan dikkatleri üzerine çeken “İnci Taneleri” dizisinin ardından avukat bir arkadaşının eşleri uyardığını aktardı.

Ömür Gedik, “Dilber dansı almış başını gitmişken konuya bir de hukuki yorum geldi. Avukat arkadaşım Yıltay Günay bombayı patlattı: ‘Yasalara göre pavyona gitmek güven sarsıcı davranış olup boşanma sebebidir.’ Aman dikkat!” diye yazdı.

Kaynak

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Üzerine bu kadar yorum yapıldığı için mecburen dizinin ilk bölümünü izlemek zorunda kaldım ve Yılmaz Erdoğan'ın oyunculuğu dışında hiçbir oyuncuyu beğenmedim. Hazar için bu rol çok fazla olmuş ve yapmacık bir duruşu var, karakteri yansıtamamış.

İzlemedim, izlemeyeceğim. Amma reklamını yaptılar.

kuscam yeter..
ne pavyonmus arkadas :liv:

Avukatın yaptığı uyarı önemli bence ve özellikle evli kişilerin "Güven sarsıcı davranışlar" konusunda bilinçlenmesi gerekiyor.

Eğlence gibi lanse edilen bu ortamlarda çoğu kadın zorla ya da kötü yaşam koşulları nedeni ile çalışmak zorunda kalıyor. "Pavyona satılan kadınlar" diye bir ifadeyi hiç duymamış gibi pavyon ortamını övmek doğru bir yaklaşım değildir.

Karara da şimdi baktım da tek başına pavyona gitmeye ilişkin bir karar değil , adam geneleve de gidiyormuş.
davacı-davalı kocanın da düzenli işte çalışmayıp birlik görevlerini ihmal ettiği, genelev ve pavyon gibi uygunsuz yerlere gitmek suretiyle güven sarsıcı “davranışlar sergilediği anlaşılmaktadır. Gerçekleşen bu durum karşısında boşanmaya sebebiyet

Habercilerin dikkat çekmek için başlık atma tekniği bu yönde oluyordur.
Dansın yeri pavyon olunca ikisini birbirine bağlamışlar.
Avukat da bir nebze tribünlere oynamış ; istemiş ki kocası pavyona giden kadınlar davalarını ona getirsin. Para kazansın azcık.

Karara da şimdi baktım da tek başına pavyona gitmeye ilişkin bir karar değil , adam geneleve de gidiyormuş.
Güven sarsıcı davranışlar kapsamında her gün pavyona gitmesini de kabul eden hakim çıkabilir bence çünkü sonuçta hem para harcıyor hem de evlillik kurumunu hiçe saymış oluyor.

Bana kalırsa bir kere bile gitmesi boşanma sebebi, o ayrı konu.:)

Geri