Kutlama Ömür boyu mutluluklar Slash

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:bahar: uğursuzluğum tesir etmesin diye yazmayacaktım ama dayanamadım :dd
zaten pozitif adamsın 32 diş güldüğüne göre kendin gibi birini bulmuşsun
trajedi hüzün dram olumsuzluklardan uzak sağlık huzur mutluluk heyecan aksiyon dolu bol paralı bi hayatınız olur inşallah
Kardeşim mesajını tövbe çekerek okudum sonda da inş inş inş dedim. Duygudan duyguya soktun beni ahhahs teşekkür ederim brocum. Kalbinden geçen tüm güzelliklerle yaşa

ne güzeell, mutlu olun her evrende
Nef Hanım:emoji_pray: yine çok naziksiniz. Teşekkür ediyorum, bilmukabele :bahar:

Ayyyy @Slash sen evlendin mi kuzum yaaa? Ben de bu çocuk niye karım diyip duruyor diyorum. Bu konuyu benden niye sakladınız. Bir ömür mutluluklar dilerim. Her şeyin en iyisini hak ediyorsun. Maşallah kem gözlere şiş diyelim. Valla yeni gördüm. İnsan evlendim der ayol ndkdjjdn

Ayyyy @Slash sen evlendin mi kuzum yaaa? Ben de bu çocuk niye karım diyip duruyor diyorum. Bu konuyu benden niye sakladınız. Bir ömür mutluluklar dilerim. Her şeyin en iyisini hak ediyorsun. Maşallah kem gözlere şiş diyelim. Valla yeni gördüm. İnsan evlendim der ayol ndkdjjdn
Yav Ayşe Kadın asdkşlasjşflkjs evlenmedim henüz kasımda inş resmi olarak evli mutlu çocuklu oluyorum

Çok temiz bir insansın, kalbin güzel. Tüm iyilikleri, güzellikleri hak ediyorsun. Çok mutlu olursunuz umarım. Evleniyorsun madem köpüşü bize bırak…
Ya bunuyon bu genç yaşında ya da beni trolledin... Ben de yedim... afiyet olsun bana madem :/

Yav Ayşe Kadın asdkşlasjşflkjs evlenmedim henüz kasımda inş resmi olarak evli mutlu çocuklu oluyorum

Ya bunuyon bu genç yaşında ya da beni trolledin... Ben de yedim... afiyet olsun bana madem :/
Kız cidden yazdığımdan haberim yok jfjfjdjnf trollemedim yemin olsun. Ya anadayfadan görmedim ya yeni sanıyorum. Bunamadım ama dalmısım galiba. Yorumları da okumadım :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri