Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dur ayol! daha anket açacağız; malumat'ın çocuğunun ismi ne olsun diye.............teşekkürler arkadaşlar, evlendim diye forumu bırakacağımı düşünmeniz beni üzer.
kızın doğumgünü değil, evlendi kendisi o yüzden mutluluklar diliyoruz forumcak , gerçi buda yeni bir dogum gibide lanse edilebilir ruh eşini bulmuş sonuçdaCanim iyiki dogdun... gelinligi naptin?? 50bin tl en az unutmadin dimi
Ya benim supurge makinem bozulduda aklim biraz durgun. Evet tebrik konusuymus. Sorry. Bir omur mutluluklar malumatttttttttttkızın doğumgünü değil, evlendi kendisi o yüzden mutluluklar diliyoruz forumcak , gerçi buda yeni bir dogum gibide lanse edilebilir ruh eşini bulmuş sonuçda
En sevdigim forum arkadasım Malumatcıgım umarım hep mutlu olur
geçen hafta evlendim lan bu kadar ara yeterli dedim geldim : pkim derdi........ forumlarda evlilik düşmanlığı kasan malumata evlendi diye tebrik konusu açılacak......... ben demezdim mesela......... ya bi de hemen gelmiş mesajlara cevap veriyor ahssahfh kanaat önderimiz maria puderden hiç mi bi şey öğrenmedin......................
Vayy be ilk geldiğin zamanları hatırlıyorum. Şu yorumunu hiç unutmam. :dgeçen hafta evlendim lan bu kadar ara yeterli dedim geldim : p