Kutlama Ömür boyu mutluluklar dileriz malumatfuruş

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
tebrikler çalıkuşu malumat. çocuklarınla, torunlarınla forum ortamına girdiğin günleri de görürüz gibi.

Canim iyiki dogdun... gelinligi naptin?? 50bin tl en az unutmadin dimi
kızın doğumgünü değil, evlendi kendisi o yüzden mutluluklar diliyoruz forumcak , gerçi buda yeni bir dogum gibide lanse edilebilir ruh eşini bulmuş sonuçda
En sevdigim forum arkadasım Malumatcıgım umarım hep mutlu olur

kızın doğumgünü değil, evlendi kendisi o yüzden mutluluklar diliyoruz forumcak , gerçi buda yeni bir dogum gibide lanse edilebilir ruh eşini bulmuş sonuçda
En sevdigim forum arkadasım Malumatcıgım umarım hep mutlu olur
Ya benim supurge makinem bozulduda aklim biraz durgun. Evet tebrik konusuymus. Sorry. Bir omur mutluluklar malumattttttttttt

kim derdi........ forumlarda evlilik düşmanlığı kasan malumata evlendi diye tebrik konusu açılacak......... ben demezdim mesela......... ya bi de hemen gelmiş mesajlara cevap veriyor ahssahfh kanaat önderimiz maria puderden hiç mi bi şey öğrenmedin......................

kim derdi........ forumlarda evlilik düşmanlığı kasan malumata evlendi diye tebrik konusu açılacak......... ben demezdim mesela......... ya bi de hemen gelmiş mesajlara cevap veriyor ahssahfh kanaat önderimiz maria puderden hiç mi bi şey öğrenmedin......................
geçen hafta evlendim lan bu kadar ara yeterli dedim geldim : p

Geri