Ömür boyu çalışmadan yaşamak ister misiniz?

Konu sahibi son olarak 975 gün önce görüldü
Ömür boyu çalışmadan yaşamayı bence çoğu kişi isterdi sanırım. yani sonuçta kim çalışmadan ya da yorulmadan güzel bir hayat geçirmek istemez ki. ama bunun için önce insanın çok çok zengin olması gerekiyor ama öyle bile olsa yine de elinde ki parayı kaybetmemek için yine de çalışması ya da dikkatli olması gerekiyor.

Öyle bir hayat tahayyül edemiyorum ama ömür boyu çalışmadan yaşamayı istemezdim. Bir tür asalak gibi hissederdim herhalde. Bilemiyorum, bazı şeylerin yaşanmadan kurgulanması zor oluyor.
Şahsi olarak bu yaşıma kadar sadece ürettim. Her zaman her daim üreten olmak için gayret göstereceğim.

Burada sahip olduğunun imkanlar önemli, yoksa çalışmadan ot gibi yaşamaya yetecek paradan söz ediyorsak sıkıcı olur.

Paslanmaktansa yıpranmayı tercih ederim. O bakımdan ne kadar zengin olursam olayım çalışmaya devam ederim muhtemelen.

Çalışmaların karşılığında hep para beklediğimiz için işlerin keyfi de yapılabileceğini unuttuk bence

düsünsenize o kadar cok paraniz var ki,tanri olasiniz geliyo.
Dünyalik seyler tatmin etmiyor artik.
Dünyayi ele gecirmek istiyorsunuz..
Dünya gibi bir oyuncak var iken,can mi skilir allasen?

Düşünsenize o kadar çok paranız var ki ne idüğü belirsiz bir foruma girip bugün mercedesime mi binsem yoksa çingene pembesi audime mi diye soruyorsunuz.

zengin olmakta suc seni kiskanan yikik hemcinslerinle ugrasion bide

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Arkadaslar arasinda her zaman "hssktr ulan" cevabi aldigim bir dusuncem vardı.
Norvec ormanlarinda kocaman bungalov bir evde izole bir sekilde yasicam. Yanimda enstrumanlarim, bilgisayarim ve playstationum olucak. Her ay bana yeteri kadari hesaplanacak sekilde para yatirilicak calismadan sjsj
Fakat bir sart olucak, asla verilen para haricinde para kazanmak veya harcamak yok. Sans oyunu oynamak yok, baskasindan para almak yok sjsjdnndhks

Arkadaslar arasinda her zaman "hssktr ulan" cevabi aldigim bir dusuncem vardı.
Norvec ormanlarinda kocaman bungalov bir evde izole bir sekilde yasicam. Yanimda enstrumanlarim, bilgisayarim ve playstationum olucak. Her ay bana yeteri kadari hesaplanacak sekilde para yatirilicak calismadan sjsj
Fakat bir sart olucak, asla verilen para haricinde para kazanmak veya harcamak yok. Sans oyunu oynamak yok, baskasindan para almak yok sjsjdnndhks
Kaspar Hauser deneylerine katilabilirsin.
Yoksa para zor gelir.

bırakın şu fakir hayallerini, dünyanın en zengin insanları bile harıl gürül çalışıyor ölene kadar yiyerek bitiremeyecek kadar paraları olmalarına rağmen.

tek basina calismadan yasamak zor naparsan yap zaman gecmiyo
cevrende de calismayan birileri olmasi lazim ki gezip eglenesin

Kazandığım parayı vereceklerse isterim tabii. Sabahın 7 sinde uyanmanın ne mantığı var

Geri