Ömrüme Ömür Katan...

Konu sahibi son olarak 3325 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herkese merhaba

42 yasinda evli ve cocuklu biriyim. yaklasik 2o yildir da sigara içiyorum. esim cocuklarim ne yaptiysa sigarayi bırakamadim elektronik sigaramı dersin nikotin sakızları sigara bantları mı dersin hiçbiri derdime deva olmadı hatta derdimize deva olmadı cunku ailem de en az benim kadar cekiyor hem saglığımdan endise ediyorlar hem dumandan cekiyorlar. gecenlerde kücük kızım yanıma geldi. baba senin gibi birini buldum dedi ama tek farkla o sigarayi bırakmıs ve güldu. Ne diyorsun kızım neye guluyorsun anlat da biz de gulelim dedim. başladı anlatmaya anlattığına göre benim yaslarım Emre Üstünuçar adında bir sigara bıraktırma uzmanı varmıs. kendisi de sigarayı yıllarca içmiş sonra keşfettiği bir yöntemle sigarayı bırakmıs. yontemin adını soylemıstı kızım da unuttum. kızım anlattı anlattı 60 ülkede 33 milyondan fazla insan sigaradan kolayca kurtulmus. Emre Üstünuçar bu yöntemle sigarayı bıraktıktan sonra türkiyedeki merkezin sorumlusu olmus. Kendisini araştırdım cok sevilen biriymis. Ama beni asıl cezbeden sigarayi içip bırakmıs olması cunku tecrübe söz konusu. Bakalım bu sefer olacak insallah randevumuzu aldık zaten 6 saat sürüyormus seminer. basarılı olamazlarsa para iadesi bile varmıs. Nerden geliyor bu güven görecez :)

Hocam merhaba. 28 yaşımdayım. Yaklaşık 8 yıldır bonz, 6 yıldır kuru 5 yıldır mari kullanıyorum. Ara ara tinerde yapıştırıyorum. Çok hoşuma gitmese de bazen arkadaşların ısrarına dayanamayıp bali çekiyorum. Geçen gün kardeşim ''Abi senin muğa goyim sen nasıl bi adamsın'' deyip rencide etti beni. Siz kullanıp memnun kalırsanız bana özel mesajdan ulaşabilir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri