Ömrüm Sessiz Bir Çığlık dizisi -Tolga Sarıtaş (Ejder) kimdir?

Konu sahibi son olarak 572 gün önce görüldü

Yavaş yavaş oyuncu kadrosu ve dizi karakterleri de belli olmaya başlayan Kanal D kanalının merakla beklenen dizis Benim Adım Gültepe'de bir oyuncu daha belli oldu! Benim Adım Gültepe dizisinde Murat karakterini canlandıracak olan genç oyuncunun gerçek adı yani asıl ismi Tolga Sarıtaş'tır.

Tolga Sarıtaş, Benim Adım Gültepe dizisindeki Murat karakteriyle, Seyfi, Gülali ve Fevzi karakterlerinin en yakın arkadaşlarından birini canlandıracak. Mahallenin gençlerinden biri olan Murat, mahallece sevilen genç bir çocuktur. Arkadaşlarıyla birlikte mahallede olup biteni gözlemlemektedirler. 1980'li yılları anlatan Benim Adım Gültepe dizisi çok yakında Kanal D ekranlarında izleyicileri ile buluşacaktır.​

Tolga-Saritas.JPG

Tolga Sarıtaş (d. 1 Ocak 1991) Türk dizi oyuncusu. Halil Akkant Lisesi’nden mezun oldu. Lise öğrenimini tamamladıktan sonra ilgisi tamamen oyunculuğa yönelen Sarıtaş, Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı’nda tiyatro sahnelerinde yer aldı. Sadece oyunculukla yetinmeyerek müzik gruplarıyla birlikte baterist ve gitarist olarak sahne aldı. Birkaç dizi ve filmden sonra Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Şehzade Cihangir karakteriyle Türk seyircisinin beğenisini kazandı.​

Geri