Olympos’taki Kadir'in Ağaç Evleri tamamen yandı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Antalya’nın ünlü tatil merkezi Olympos’taki Milli Park içinde bulunan Kadir’in Ağaç Evleri isimli konaklama tesisinde dün gece yangın çıktı. Yangın üzerine konaklama tesisinde bulunan müşteriler tahliye edildi. Alevler ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü. Tesis, yangınla tamamen küle döndü.

Kaynak

Bi yerde de eksik oluversin ağaç ev

Dünya çapında bilinen bir yer burası ve birçok defa ben de ziyaret etmiştim ancak son yıllarda ne durumda olduğunu bilmiyorum. Şahsen çok üzüldüm.

Yo tam tersi. Olimpos olsun ev olmasın. Ev yaparsan yanar. Ev yanarsa milli park yanar. Park yanarsa Olimpos yanar. Kadir kim abicim
Bu mu turizm. Kolezyum bizde olsa ortasına bungalov kurarsınız. Nerde bi göl bi sarkıt bi dikit bi antik kolon kriş bulsanız yanına otel yapıyorsunuz. Sit alanı ise ağaç ev yapıyorsunuz. Ona fırsat bulamazsanız karavan çekiyorsunuz.

Niye ya niye? Al sırt cantatini gez gör çek fotoğrafını yürü git yirmi otuz km uzaktaki oteline. Her aklınıza gelen yerde yatmak yemek içmek kamp kurmak zorunda mısınız.

Bu mu turizm. Kolezyum bizde olsa ortasına bungalov kurarsınız. Nerde bi göl bi sarkıt bi dikit bi antik kolon kriş bulsanız yanına otel yapıyorsunuz. Sit alanı ise ağaç ev yapıyorsunuz. Ona fırsat bulamazsanız karavan çekiyorsunuz.

Niye ya niye? Al sırt cantatini gez gör çek fotoğrafını yürü git yirmi otuz km uzaktaki oteline. Her aklınıza gelen yerde yatmak yemek içmek kamp kurmak zorunda mısınız.
Burası doğaya zarar vermeyecek tarzda bir işletmeydi. Senin bahsettiğin çok ayrı bir konu ve o konuda haklısın, en güzel koylara bile otel inşa edip doğal güzelliğini yok edebiliyorlar.

Hiç şaşırtıcı değil. Zaten Antalya üf desen alev alacak. Özellikle yaz gelince yangınlar başlıyor.

Burası doğaya zarar vermeyecek tarzda bir işletmeydi. Senin bahsettiğin çok ayrı bir konu ve o konuda haklısın, en güzel koylara bile otel inşa edip doğal güzelliğini yok edebiliyorlar.
Doğaya zarar vermeyen işletme olmaz.

Doğaya zarar vermeyen işletme olmaz.
Ağaç evlerin yapısı ile otellerin inşası bir olmuyor ve sonuçta çok uzun yıllardır var olan bir işletmeydi. Bu yangın ile çevre de çok büyük zarar görmüş oldu.

Ağaç evlerin yapısı ile otellerin inşası bir olmuyor ve sonuçta çok uzun yıllardır var olan bir işletmeydi. Bu yangın ile çevre de çok büyük zarar görmüş oldu.
İstemiyorum arkadaşım ağaç ev. Maymun muyum ben ağaçta yaşayayım. Bak menemen yaparken evleri de ormanı da yaktılar. Tatilciler çıkardı o yangını.

Geri