Ölüyorum galiba denilen anlar

Konu sahibi son olarak 185 gün önce görüldü
Trafik kazası, diş ağrısı, sınavlar, nefes alamama gibi durumlarda oluşan düşünce. :dusun:​

Hava soğuk olur, uyumak çok tatlı gelir ve artık acıyı hissetmiyorsundur. Yavaş yavaş kararmaya başlar aydınlık. Bu durumda galibası fazla kaçabilir :honk:

Sayfalarca çalışağın sınavın varken onu bir gecede bitirebilmektir sanırım:D

*Sevilen biri kaybedildiğinde hissedilen acının tarifidir.

Ayak serce parmagini sehpaya vurmak der susarim

henüz tanışmamışken, ben onu beğeniyorken, bir gün durup dururken, -selam bile vermeden- ismimi sorduğu an. dondum kaldım. öbür tarafa gittim geldim ve baktım fonda deniz seki'den soyadımı sen yaz çalmaya başlamış. "ben adımı söyleriiiiiim, sen deeee soyadımı yaz" dedim. tabi şarkı beynimde çaldığı için içimden dedim bunu.

Denizde nefesinin kesildiği, ayağının yere değmediği an

Bu sahneyi izlerken yaşamıştım.

s-33eb8e06190f1811013433d37f0b5baa78039b89.gif

bihter-trajedi.gif

Hastanede kaldığım çaresiz gece.s asla unutmicam.

Üsteki sahneyi defalarca izledim,her seferinde aynı etkiyi yarattı. Ah Bihter....

Şiddetli bir ağrı ya da ruhsal bir travma, kayıp sonrası hissedilebilir.

Fener maçları..

Grip.

henüz tanışmamışken, ben onu beğeniyorken, bir gün durup dururken, -selam bile vermeden- ismimi sorduğu an. dondum kaldım. öbür tarafa gittim geldim ve baktım fonda deniz seki'den soyadımı sen yaz çalmaya başlamış. "ben adımı söyleriiiiiim, sen deeee soyadımı yaz" dedim. tabi şarkı beynimde çaldığı için içimden dedim bunu.
Bu kullanıcı ve bu kullanıcıyla beraber eski kullanıcılarla kim iletişim hâlindeyse çağırın. Gelsinler.

Gelmeliler.

Geri