Oluyo mu öyle?

🕒 Konu sahibi 15 saat önce aktifti
E bunlar oy kullanacağım yeri değiştirmis. Bi özel okula vermişler.

Özel okullarda oy kullanılıyor mu?

Hocam senin oy kullanmanı istemiyorlar herhalde. Kırılma diye de böyle bir yöntem bulmuşlar

Özel okullarda Milli Eğitim Bakanlığına bağlı oldukları için muhtemelen yetersizlikten dolayı özel okulları da kullanmak zorunda kalmışlardır. Buna benzer olarak deprem bölgesinde okul yetersizliğinden kaynaklı olarak konteyner, spor salonu ve yurtları kullandıkları gibi.

Aynı yer benimki. E devletten baktım şimdi.

Arjin aşirette oyunu tayyipe vereni ne yapıyorlar önünden çay bardağını mı alıyorlar, kıhkıh, ay çok güldüm şubam.
İnan bundan iyi ceza olamaz dı birde tütüne el koydular mı inanılmaz caydırıcı oluyor kjkhk

İnan bundan iyi ceza olamaz dı birde tütüne el koydular mı inanılmaz caydırıcı oluyor kjkhk

Mesela milliyetçi bir Urfalı, Adıyaman tütününü içer mi? Ben Mardinli olsam asla rakip şehirlerin tütününden içmezdim. Mesela ben Adanalıyım bu yüzden Tantuni yemiyorum, çünkü rakip şehir...

Mesela milliyetçi bir Urfalı, Adıyaman tütününü içer mi? Ben Mardinli olsam asla rakip şehirlerin tütününden içmezdim. Mesela ben Adanalıyım bu yüzden Tantuni yemiyorum, çünkü rakip şehir...
Lahmacuna el koymasını biliyorsa tütünü de içer Urfa dan milliyetçi çıkmaz zaten makarnacı onlar kjkjkhjbkh

52 başkan adayı varmış istanbulda........ meclis üyesi, muhtar adayı var bir de....... ohoooo oy kullanması, katlaması ve zarflaması ortalama 5 dakika olur....... yığılmayı azaltmak için yapıldıysa doğru bir uygulama olmuş.......

beni nereye verdiler acaba
kızların çok olduğu bi yere verseler bari

Geri