Ölürüm Türkiyem şarkısı çalıntı mı.

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[YOUTUBE]mkFdDFSmEuE[/YOUTUBE] yorum sizin

Gundilerr saçmalamış :D

Mustafa YILDIZDOGAN Adamın dibidir.

Hah. Kabile vahsileri sizi. Hep ölün öldürün. Bi de yaşayın yasatin lan. Zehir ettiniz hayatı bana da kendinize de. Allah bin belanızı versin. İki cihanda da burnunuz boktan kurtulmasın.

Cart olsaydı curt olsaydı.

1071 den beri topragimizi calmislar bu sarki helal hoş olsun o zaman ki kürtler bilseydi boyle olacagini mogollar turkleri anadoluya kovalarken asyadan bi tekmede onlar vuracakti kaldiracaktilar bu dunyadan türk faşizmini
buna hala gülüyom :D:D:D:D:D:D

işiniz gücünüz fitne yalan çarpıtma
yatacak yeriniz yok
sakın ölmeyin
sürünün

Yalnız Kürtçe şarkı daha eski tesadüf olabilir

Bir yerde denk gelmiştim, çocuğun teki kürtler ezelden beri var lan diye bi çıkışmıştı bizim ki de "evet evet aslında onlar Göktürkler değil gökkürtler olacak" yapmış yıllarca güldürmeyi başarmıştı.

buda böyle bi anımdır :liv:

Bir gün İstanbul dan bir kızla tanıştım.
Adını sordum Zilan dedi.

Nerelisin dedim?
İstanbulluyum dedi.

Aslen nerelisin dedim?
Biz yedi göbek İstanbulluyuz dedi.

O gün anladım ki Bizanslılar kürtmüş :)

Yabani nıckli arkadaş İslam dan sonra Türklüğe saldırıya geçmiş. Madem eğlence istiyorsun o zaman şovvv bizniss ;)

Eşşeklerle aran nasıl yabani? Burada mı konuşalım yoksa özelden mi? :)

İmzanda ki çirkinlik avatarında yüzüne yansımış :)

Lynx

Hocam , yabaninin imzasını nasıl buluyorsun bir yönetici olarak ?
Bu absürd imzaya müdahale etmeyecek misiniz ?

Rapor odasinda konu değerlendiriliyor diğer arkdaşları bekliyorum

Bence kesin bir benzerlik yok şarkılar arasında cunku müzik zaten klasik bir muzik bence belirgin bir sivriligi olmadığı için andırması normal geldi.
Annem de severdi bu Türküyü dinler dertlenirdi. O yuzden soyledim simdi Kürtçe şarkıdan calinmis diye. Di mi, iyi yapmış ama güzel söylüyor dedi :D

Adam yıllardır ekmeğini yedi bu şarkının şu saatten sonra bence bir önemi yok

Geçenlerde gündeme gelmişti. Nerden akıllara geliyor böyle saçmalık anlamıyorum. Adam popçu mu ki çalsın çırpsın. Böyle şeyleri yapan adamlar vatan için yürekten geldiği için yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri