-
-
-
-
-
Mesela eşyalar. Sık sık ederim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Araştırmalar küfür eden insanın daha sağlıklı, mutlu ve dürüst olduğunu söylüyor.
Küfür eden insanlar çok yaratıcı oluyor hem. Şahsen bende güneş yüzü görmemiş küfürler var.
damkldmaldamdlkadm
Ya @Lefty annem sen ne uyduruyorsun ya? Şu an doğrudan bize laf etmemiş olsan yazmazdım. Ama boş bir insanım eh biraz da konuşasım var.
Kardeşim küfürü ifade özgürlüğüne sokacak kadar konudan bi habersin. Ayrıca insanlar birini çıldırttı ve o biri küfür etti demişsin. Daha ne kadar uydurulabilir bilemiyorum. Ben bahsettiğin arkadaşın her postunu beğenen, hatta alenen çok komik ve zeki bulduğunu belirten bir insanım. Hatta foruma çok renk kattığını düşünüyorum. Ama -belki de bize dememiştir. bu da olasılık kapsamında- hala nasıl savunabilirim derdindesin. Yapma! Orada tartışmada birini haklı bulduğumuz için küfür edilmesini normal karşılıyorsun. İsteyen anneme, babama, hatta teyze kızıma sövebilir. İnan hiç mühim değil. Hatta ilk günden beri bu konuyu trollüyorum. Ama sürekli arkadaşların banlandı diye konuları saptırma be canım.
Tarafsız olmayı başarabilirsen belki konuşuruz. Seninki suçlu psikolojisi çünkü o grupta sen de varsın.
Neyse, bu konularla forumu meşgul edip sana ve grubuna istediğini veremeyeceğim.
Küfrün, ifade özgürlüğü sayıldığı ülkeleri araştır fakat bana bir daha böyle bir üslupla yazma çünkü aramızda herhangi bir samimiyet bulunmuyor.
Tamam cinim.![]()
Senin gerçeğin bu, fazlasını beklemiyorum, hiç üzülme.