Ölümünn defalarcaa ess geçtiğii insann

Konu sahibi son olarak 4384 gün önce görüldü

HAZIR OLDA DURMADIK RAHATTA DURMAYACAGIZ BANA YAZMISLAR HEHE

arkadaki astra ilede takla attım hastahanelik oldugum için foto alamadım :D

kısacası istertsem dağlar dağlar yerinden oynar oynar :vala_02:
[YOUTUBE]NeGsIDFxho8[/YOUTUBE]

mahmutla mahmutbey yolunda akarkene :D

araba senin olmayınca tadı baska :D c180 2014 model kafalar trilyon tabi araç satıldı

[YOUTUBE]NftWTjlrPcw[/YOUTUBE]

daha çok video var beğenirseniz devamı gelir özellikle araç içi video :D

Merhaba ben saykoyum olsaydi konu başlığı icerige daha uygun olurdu.
Kendi kendine ne zarar veriyosan ver de elalemi riske atma.

Trafikte çok korkutuyosunuz beni sizin yuzunuzden panik olup kaza yapicam bigün yapmayın :/

Yok be kardeşim saykoluk değil çoğu boş yolda yapılmıs makas videosu ise bana ait değil kardeşim diyebilecegim bi arkadaşımın

Ne kadar iyi bi sofor olursaniz olun , boyle hava atmak icin son surat biri gelir carpar ve ailenizi katleder ...

Ne kadar iyi bi sofor olursaniz olun , boyle hava atmak icin son surat biri gelir carpar ve ailenizi katleder ...

ölümcül kaza yapacak bi yol yok orta da bastıgım yerler otoban ankara yada izmire giderken sen 120 ile mi gidersin allah aşkına =) sanki mahalle arasında yapmısım gibi konuşuyorsunuz.

120 le giderim evet , ve benim gibi birçok insan 120 le gider ;)

sonuçlarıda ortada zaten , kaza yapıp durusun böyle , senin yapman önemli değilde suçsuz insanların hayatıyla oynuyorsun

sonuçlarıda ortada zaten , kaza yapıp durusun böyle , senin yapman önemli değilde suçsuz insanların hayatıyla oynuyorsun

Kimsenin canına kast etmiyorum edersem arabayla değil başka yolla ederim . Daha fazla uzamasın beğenmemiş olabilirsin benim tarzım bu iyi forumlar kardeşim :hi:

Hava atmak moda zaten.
Aferin çok güzel şeyler yapıyorsunuz.
Ödülünüz ne olsun bayım?

Hız tutkusu bir hastalıktır. Su testisi su yolunda kırılır derler.

Bu adamlar sanki aynı fabrikanın malları gibi:D

Forumda da çok hızlısın, süraatlisin kardeş.
Hangi admine çarptıysan artık...

Övündüğün şey diğer kamyon söforünün belki işine belki de ekmek parasını kazandıgı arabaya zarar vermiş burada gelmiş saf saf resim paylaşıyorsunuz egoist misiniz nesiniz. ban da yemiş saf

nerede madalyalar getirin takalım çok iyi bişey yapmış arkadaş.

Bu adamı gördüğüm zaman aklıma hep "anlayamazsınız" diyem şımarık veled geliyor.

Geri