Ölümün olması mı olmaması mı daha iyidir?

• Kullanıcı Jose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
Dünya nin ciddi bi temizliğe ihtiyacı var. Hepimiz sonsuz yaşasaydık ve devamlı cogalsaydik evrenin kit kaynakları sanırım çoktan tükenmiş olurdu. Ahiret boyutunu geçtim işin döngü kısmından bahsediyorum.

Hiç bitmeyen savaşlar vs ne berbat. Hitlerin olmedigini düşünelim.

teze kan iyidir, birileri ölecek yenileri gelecek hatalar düzeltilecek vs vs.

Olması iyi fikir. Şükürler olsun...

Vallahi ben öleyim yahu.
Sıkıldım yaşamaktan.
Bu nedir böyle hergün aynı şeyleri yap dur :T:
Bir de öteki tarafı göreydik,neler var neler yok.

Güzel bir bakış açısı :D

olması daha iyi. Yaşa yaşa nereye kadar

Olması tabi, herşeyin bir sonu olmalı.Sonu olmayan şeylerin kıymeti bilinmez, ondan bir lezzet alınmaz.

ben hep yasamak istiyorum. cok sene, bi sürü sene.
ama ölümsüzlük iksirini bulmak icin hic uğraşmıyorum. ugrassam bulurum ama halim yok xdxd
öleceğim yani .s.s

Ölüm Ölüm dediğin nedir ki be gülüm. Ben senin için yaşamayı göze almışım.

modern hayat ölüm düşüncesinden uzaklaşmay8 emreder iyimi kötümü diye düsünülmez inancım yerinde okduğuna göre esas başlangıcın farkındayım dip not: hayat herşeye rağmen çok b*ktan

Ölüm iyi falan deildir . En yakınını kaybetmeyen insan anlayamaz o yüzden ölüm iyidir naralarını atmayın

Şimdi genel olarak ölüm iyidir, her şeyin sonu olmalıdır deniliyor. Yerince haklılar ama yeterince değil.
Sorum şu; ahirette sonsuz bi hayat bekliyor bizi, orada ne yapacağız? 20-30 yaş aralığı genelde yazmış buraya, iyiyi-kötüyü/sevinci-hüznü vs vs. duygu aktarımları arasında sıkılıyoruz. Öteki tarafta tek-tip bi yaşamdan nasıl sıkılmayız?
Gerçi 70 huriyle pek sıkılmam da hanı sıkıldık diyelim. :p

Aydınlatın ulu bilgeler!

Olmasada olurdu, ve keske olmasaydi.

olmasaydı cekilirmiydi hayat .s

Olmaması daha iyi, insanın yoklukta bir hayli canı sıkılırdı. Hem son olursa bekleyen adâletler de yerini bulamaz.

Ölüm iyi falan deildir . En yakınını kaybetmeyen insan anlayamaz o yüzden ölüm iyidir naralarını atmayın

Ayni Sene Ablam ardindan teyzem 3 ay sonrada Anneannem vefat etti. Acinin Boyutunu Ablamda Yasadim. Buna Ragmen Neden Òlduler Demedim

Òlmek En Guzeli
Vaktin dolunca Elden ayaktan Dusmeeden Kimseye Muhtac Olmadan Mevlaya Kavusmak en Guzeli

Şimdi genel olarak ölüm iyidir, her şeyin sonu olmalıdır deniliyor. Yerince haklılar ama yeterince değil.
Sorum şu; ahirette sonsuz bi hayat bekliyor bizi, orada ne yapacağız? 20-30 yaş aralığı genelde yazmış buraya, iyiyi-kötüyü/sevinci-hüznü vs vs. duygu aktarımları arasında sıkılıyoruz. Öteki tarafta tek-tip bi yaşamdan nasıl sıkılmayız?
Gerçi 70 huriyle pek sıkılmam da hanı sıkıldık diyelim. :p

Aydınlatın ulu bilgeler!

70 Huriylemi Vaad Etti mevlam cenneti? Eger Biraz Okumus Ve Dini Vasiflari Biraz tasimis Ve Okumus Olsaydin Suan Bu Sekilde Konusmazdin. Merak etme Senin Gibilere ve Dusunenlere Yasayanlara Huri Yok zebani Var ;)

Geri