Ölümün faturası.

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nOy6o0.jpg
[/url][/IMG]. 15 temmuz şehitlerine gazilerine 3.203 tl ödeniyor akp torpili yıllarca ağır şartlarda askerlik yapıpta şehit olan karşılıksız Canını feda edenler 600-700 tl arası alıyor çoktan bölünmüş ülke..

evde ekmek bıçağıyla parmağını kesenlere de gazi maaşı bağlandı.

Yeni akım olmuş 15 temmuz gazisiyim diye bedava yemek yiyen alışveriş yapan ihtiyaçlarını gideren var

Vatanina dön

Vatanin derken Hollandayi kasttediyor .p wanneer kom je terug ? Bi gittin ses soluk yok .)

Vatanin derken Hollandayi kasttediyor .p wanneer kom je terug ? Bi gittin ses soluk yok .)

Geçen yazmıştım sana mesajım silindi salı günü geliyorum işlerim var sen nasılsın daha kaçmadın mı kocaya restorantta zaman nasıl geçiyor anlamadım kendi yerimiz olduğu için katlanıyoruz

Açıklamada, "Terörle mücadelede yaralanan ve malullüğü söz konusu olmayan kişilere aylık bağlanmadığı gibi 15 Temmuz'da yaralanan ve malullüğü bulunmayan vatandaşlarımıza da aylık bağlanmamıştır. Sosyal Güvenlik Kurumundan alınan son verilere göre, 2 bin 723 15 Temmuz gazisinden sadece 258'ine maaş ödenmektedir." bilgisi yer aldı.

Bazı haberlerde yer alan "15 Temmuz gazisine ödenen maaşın terör gazisine ödenen maaştan daha yüksek olduğu" iddiasının da gerçeği yansıtmadığına dikkat çekilen açıklamada, gazilerin maaşının belirlenmesinde maluliyet dereceleri için 1053 sayılı Nizamname'nin esas alındığı, dolayısıyla bir gazinin maaşının belirlenmesinde dikkate alınan tek unsurun maluliyet derecesi olduğu kaydedildi.

"Nitekim terörle mücadele ederken yaralanan ve malullük derecesi aynı olan bir er veya erbaşın maaşı ile 15 Temmuz'da yaralanan sivil statüsündeki gazinin maaşı arasında hiçbir farklılık bulunmamaktadır. Aynı şekilde 15 Temmuz'da yaralanan bir polisimiz ile Nusaybin'de terörle mücadele ederken yaralanan bir polisimizin malullük derecesi aynı ise her iki polisimize de aynı maaş tutarı ödenmektedir."

Geçen yazmıştım sana mesajım silindi salı günü geliyorum işlerim var sen nasılsın daha kaçmadın mı kocaya restorantta zaman nasıl geçiyor anlamadım kendi yerimiz olduğu için katlanıyoruz

Neu bizde traditie ninelerim hic kacmamis hep kacirmis ben de oyle yapcam .)) Iyi hadi simdiden welkom diyorum, koud zamana denk gelmedin iyisin hadi

Neu bizde traditie ninelerim hic kacmamis hep kacirmis ben de oyle yapcam .)) Iyi hadi simdiden welkom diyorum, koud zamana denk gelmedin iyisin hadi

Karadeniz kadını erkek gibi volla inanırım artık ne denk gelirse aleyküm welkom))

Tamam orda kalin gelmeyin buralar karisik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri