Ölümün En İyi Tanımı

Konu sahibi son olarak 574 gün önce görüldü
15977074_1504444582923582_2282534552450838873_n.jpg

Çok güzel tanımlama olmuş:tatlı:

Canlılığın mühletinin bitişi.
Yeni bir döneme geçiş anı.

Toprağa tohum ekmektir ölüm. Bir gün yeniden...

çeşitli d,n ya da inançlara mensup olanlara ya da metafiziğe inanmayı tercih etmeyenlere göre değişecek bir kavram. Kimine göre son. Kimine göre başlangıç, kimine göre bu dünyanın sonu. Kimine göre ayrılık, kimine göre vuslat.

Ya bırakın yetersiz bakiye ile saçma sapan tanımlar yapmayı.

Gasilhaneye girdiğinizde sevdiğinizin morarmış yüzünü ve bağlanmış çenesini gördüğünüzde ölümü o zaman anlıyorsunuz.

Tanıma sokim.

Öldügune inanmazsiniz yanaklarina dokunursunuz buz gibidir, sapsari cildi urperti verir insana. Elini tutarsin o yumusak el demir parcasina donusmustur. Topraga verilir, herkes gider anca o zaman anlarsin olayin ciddiyetini.

Bana göre , Dünya'da var olanın Dünya'da kalmasıdır ve bir bilinç olmamasına rağmen insan bedeninin faaliyete , dolaşıma devam etmesidir.

Ölümden sonra toprakla bütünleşen beden bazı hayvanları beslemeye devam ediyor ; toprağı beslemeye devam ediyor. Bir çiçek oluyorsun, bir bitki oluyorsun, gübre oluyorsun vs. vs.
Bedeninden beslenen hayvanlar yeryüzünde faaliyetine devam ediyor.

Dolayısıyla ölmek sadece bilincin son bulmasıdır, onun dışında sonsuz bir döngüdür.
Benin etimle, kanımla, damarlarımla , tüm vücudumla harmanlanan toprağımdan biten çiçeklerimle , bitkilerimle beslediğim hayvanlanlarn bedenlerine hala faaliyet gösterdiğim ve bambaşka formda yeryüzünde dolaşımda olduğum sonsuz bir döngüdür.

Sevmek ölmektir bence bende çok sevmiştim ölmeden önce ... benim tanrım ölümdür yoksa insan denen vahşi yaratıkla kim başa çıkardı ki.

Ölmenin tanımını bilimsel olarak yapmak çok kolay, canın kanın gittiyse anlarsınız.O sukuttur tanımı.Ve evet ateş düştüğü yeri yakar.
Ben canımın canını kaybettim daha ötesi yok.

Geri