Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aci gercektir ki insanlar ölümü ya hasta olduklarinda ya da baslarina bir bela geldiginde hatirlarlar. Ben de en cok hasta oldugum zamanlarda hatirliyordum. Iki aya yakin bir süredir ise aklimdan cikmiyor pek.
Eskiden hep alkol kullandığım zamanlar aklıma gelirdi. Şuan da herhangibir sebepten ölsem ne kadar iğrenç bir ölüm olur diyordum. Alkol şişeleri sigara çok fena durum diyordum. Şimdi ise her an ölebilecekmiş gibi yaşıyorum
Malesef basimiza bi felaket hastalik gelmedikce hatirlamiyoruz oysa o kadar yanibasimizdaki yarina cikacagimizin bir garantisi yok iken bu rahatlik niye.