Ölümsüz olmak ister miydiniz ?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 896 gün önce görüldü
Ölümlü olmayı değil ölmeyi istemiştir ki zaten az daha istemese eceliyle ölecekmiş kjkjkkj
Hayır kendisi ölümsüz bir tanrı eceliyle ölemez. İnsanlara yardım ettiği için Zeus tarafından sonsuza kadar cezalandırılıyor. İşkenceye dayanamayıp sonunda ölümlü olmayı seçiyor işte.

İnsanlik varoldugundan beri,en buyuk arayislarindan birisidir bu istek.Cengiz Han'in hayatindan bir kissa,bu baglamda olumsuzluk arayisi ve istiyakiyla ilgili oldukca manidardir.

Rivayet olur ki,Cengiz Han hayatinin bir bolumunu olumsuzlugu arayarak gecirmistir.Bu arayisina cevap veremeyen onlarca kaini katletmistir.Nihayetin de şaman bir kain olumsuzluk diye bir sey olmadigini,ancak uzun yasamasina sebep olabilecek sebeperin varligindan soz eder.Ve kendisine farkli irklardan kadinlar ile cinsel munasebette bulunmayi salik verir.Cengiz Ham bu ogudu tutar ve o yillarda ortalama bir insandan uzun yasar.

Ve sonucun da bilimsel verilerle,cografyamiz da ve dunya da gunumuz de,Cengiz Han'in 30 milyonu askin torunu oldugu dusunulmektedir.

İnsanlik varoldugundan beri,en buyuk arayislarindan birisidir bu istek.Cengiz Han'in hayatindan bir kissa,bu baglamda olumsuzluk arayisi ve istiyakiyla ilgili oldukca manidardir.

Rivayet olur ki,Cengiz Han hayatinin bir bolumunu olumsuzlugu arayarak gecirmistir.Bu arayisina cevap veremeyen onlarca kaini katletmistir.Nihayetin de şaman bir kain olumsuzluk diye bir sey olmadigini,ancak uzun yasamasina sebep olabilecek sebeperin varligindan soz eder.Ve kendisine farkli irklardan kadinlar ile cinsel munasebette bulunmayi salik verir.Cengiz Ham bu ogudu tutar ve o yillarda ortalama bir insandan uzun yasar.

Ve sonucun da bilimsel verilerle,cografyamiz da ve dunya da gunumuz de,Cengiz Han'in 30 milyonu askin torunu oldugu dusunulmektedir.
izninizle gülebilir miyim?

Yok ya, her şeyin fazlası zarar bünyeye. İstemezdim.

Öldükten sonra hepimiz ölümsüzlüğe geçeceğiz. Ve zamansız (ve belki mekansız) bir ortamda ebedi yaşayacağız. Ancak onun da sonu gelecekmiş ve Azrail sonunda herkesi, Melekleri de dahil öldürüp, en son da kendini öldürecekmiş. (Bunu Hutbe'de dinlemiştim) Mutlaka bir sonumuz olacak.

ara ölümlü ölümsüz olmak isterdim her 10 senede 3 sene yaşamak gibi

"ölümsüz olmak kadar ürkünç bir şey, bu dünyaya alışmak duygusu" diyordu ahmet telli, kayalara zincirlenmiş prometheus gibi her gün ciğerinin parçalanmasına bile alışıyor insan. yarını da yaşamak istiyor. öbür günü de. remarque'ın tasviriyle cephede, yanı başında, binlerce yoldaşının öldüğünü görse bile ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi saçındaki bitleri ayıklıyor. yaşamak ağır basıyor, bu nedenle de ölümü kabullenemiyor.

Yaş aldıkça

“Allah sıralı ölüm versin” duasının manasını daha bir kavrar oldum.

İstemezdim.

önceden isterdim ama lucifer ın bir bölümünde senaryo olarak habile verilen ceza ölümsüz olmaktı izlediğim zaman artık istemediğime karar vermiştim...

Geri