Ölümcül Bir Şeytan Çıkarma Hikayesi

• Kullanıcı EkSen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Konu sahibi son olarak 49 gün önce görüldü
Paylaştığım videoda ki bazı görüntü ve sesler gerçek kayıtlardır .. Psikolojinizi zorlayabilir .. Dolayısıyla bu konularda kendisine güvenmeyen arkadaşlar izlemesinler ..

[YOUTUBE]tTaqwWssREs[/YOUTUBE]

okadar kibirli bir varlık gidipte önünde secde etmem die tanrıyla arasını açmasına sebep olan varlığın içine girdiyse sorun ciddi o ne çaresizliktir şeytan ne oldu secde etmem diodun ibiş onca ritüel yapsın insanlar onca sigil kullansın bilmem ne olsun gelme git ipn*liğine kızın içine gir adamlıktan uzak varlık , allah belanı versin emi bazen çok kırıcı oluyosun şeytan

Bizde ki cin musallatının karşılığıdır hristiyanlar da ki şeytan musallatı ..

Borderline kişilik bozukluğu, histrionik kişilik bozukluğu, konversiyon bozukluğu, atipik psikoz, dissosiyatif bozukluk, depresif bozukluk say say bitmez.

Psikolojide bu vakalara bilimsel isimler verilmesi onların doğa üstü güçler tarafından yapılmadığına delil olmaz .. Zaten şeytanların hedeflediği kısımdır akıl ve ruh sağlığı ..

Gercekten uzucu.
Ama seytanla ilgili oldugunu sanmiyorum
Videodada belirttigi dogru beynin temporal lobunda sorun olunca hatlar karisiyor ki epilepsi hala cozulememis bir hastalik kasilmalari gorunce bazi koy yerlerinde cin carpti sanildi biz Turklerdede.
İnsanlik her zaman cozemedigi durumlari dogaustu durumlarla aciklamaya cabalamistir.
Seslere gelince etkilendigi filmden oturu olmus olmasi muhtemel.
Bir genc kizin hayatini seytan girdi icine diye karartmislar.
Allah islah etsin
Umarim gunumuzde bunlara inanan itibar edipte bunlari yapan olmuyordur..

...

Bakmıyorum korkakmıyım evet :/

zaten dinin olayı bu değilmi abiler :) açıklanamayan olayları şeytan kaçtı, cin girdi, allah işte allah şeklinde yorumlamak.

zaten dinin olayı bu değilmi abiler :) açıklanamayan olayları şeytan kaçtı, cin girdi, allah işte allah şeklinde yorumlamak.

Değil işte kardeşim o kadar basit değil ..

ALLAH şeytan'a insana vesvese verme yetkisi ve yeteneği bahşetmiştir ki sırf şeytanın bu yeteneği yüzünden Adem ve Havva CENNETTE MUTLULUK İÇİNDE YAŞARKEN YİNE DE NEFİSLERİNE BOYUN EĞMİŞLERDİR ..
Düşünebiliyor musunuz ? Bizzat ALLAH tarafından eğitilen ilk insan hem de cennette hem de hiç bir derdi yokken yine de şeytanın vesvesesine kapılabilmiştir ..

Peki şeytan nasıl vesevese veriyor sizce ?
Yanınıza hiç tanımadığınız bir insan şeklinde gelip kulağınıza mı fısıldıyor ?
Tabi ki hayır .. Hepimiz musallat altındayız derken kast ettiğim buydu işte ..
Çoğu zaman kendi iç sesimiz sandığımız düşüncelerimiz, şeytanın yankısından başka bir şey değildir ..

Bu durum normal insanlarda " hafif musallat " ile adlandırabileceğim olası ve doğal bir süreçtir ki ölene kadar bundan kurtulamayız .. Musallatın bu çeşidiyle yani vesvese ile büyük sıkıntılar yaşamayız, bir şekilde bununla savaşmasını öğrenir insan ..

Ama bazı insanların ruhsal ve akılsal melaikelerinde çatırdamalar başlayıp, gedikler oluşunca musallatın derecesi de değişir ve " ağır musallat " haline gelir .. Bu duruma yakalanan insanlarda da fiziki ve manevi anormallikler baş gösterir ki tıp da bu durumla psikiyatri ilgilenirken din adamları da buna paralel olarak bu kişilere manevi yardımda bulunurlar ..

Ehil olmayan kimselerin elinde hemen her alanda olduğu gibi bunda da sömürülme, kandırılma ya da yanlış teşhisler konulabilir ki bunun çok örneği de yaşanmış ve yaşanmaktadır ..

Değil işte kardeşim o kadar basit değil ..

ALLAH şeytan'a insana vesvese verme yetkisi ve yeteneği bahşetmiştir ki sırf şeytanın bu yeteneği yüzünden Adem ve Havva CENNETTE MUTLULUK İÇİNDE YAŞARKEN YİNE DE NEFİSLERİNE BOYUN EĞMİŞLERDİR ..
Düşünebiliyor musunuz ? Bizzat ALLAH tarafından eğitilen ilk insan hem de cennette hem de hiç bir derdi yokken yine de şeytanın vesvesesine kapılabilmiştir ..

Peki şeytan nasıl vesevese veriyor sizce ?
Yanınıza hiç tanımadığınız bir insan şeklinde gelip kulağınıza mı fısıldıyor ?
Tabi ki hayır .. Hepimiz musallat altındayız derken kast ettiğim buydu işte ..
Çoğu zaman kendi iç sesimiz sandığımız düşüncelerimiz, şeytanın yankısından başka bir şey değildir ..

Bu durum normal insanlarda " hafif musallat " ile adlandırabileceğim olası ve doğal bir süreçtir ki ölene kadar bundan kurtulamayız .. Musallatın bu çeşidiyle yani vesvese ile büyük sıkıntılar yaşamayız, bir şekilde bununla savaşmasını öğrenir insan ..

Ama bazı insanların ruhsal ve akılsal melaikelerinde çatırdamalar başlayıp, gedikler oluşunca musallatın derecesi de değişir ve " ağır musallat " haline gelir .. Bu duruma yakalanan insanlarda da fiziki ve manevi anormallikler baş gösterir ki tıp da bu durumla psikiyatri ilgilenirken din adamları da buna paralel olarak bu kişilere manevi yardımda bulunurlar ..

Ehil olmayan kimselerin elinde hemen her alanda olduğu gibi bunda da sömürülme, kandırılma ya da yanlış teşhisler konulabilir ki bunun çok örneği de yaşanmış ve yaşanmaktadır ..

saygı duyarım abi sonuçta inanç dediğin içsel ve kişisel bir olgu, ben pek inanmıyorum açıkcası, inananlarada saygım sonsuzdur.

Kesinlikle ben de inanmayanlara saygı duyarım .. Bu anlattıklarım benim deneyim ve gözlemlerim sonucu belirttiğim ifadelerimdir ki dinsel kaynaklarla ispatlayabilsem bile bilimsel kanıt ortaya koyabilmem imkansız neredeyse .. Dolayısıyla yanılma hakkımı saklı tutarım her zaman ..

vidyoları izleyemediğim için yorumlara dayalı olarak bir şey söyleyeyim. eski ve orta çağ avrupasında ruh ve sinir hastaları içine şeytan girdi denilerek yakılırdı. şimdi tam tersi, musallatlara bilimsel kulp takıyorlar galiba.

İzlemeyenlerdenim. Bu konularda biraz tırsak biriyimdir:)

Sessizce gideyim ben

Evde yalnızım üç haftadır hemen her gün bunları izliyorum .. Bir kez korkuttular başka da bir şey olmadı .. Ürkün eyvaALLAH ama korkmayın ..

Geri