Ölüm tarihinizin olduğu bir zarf gelse, açar mıydınız?

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Meraktan çatlarım açmazsam kfjfjf

Bilmiyorum ya üf depresyona girilesi bir soru bu ahah

Çok meraklıyım düşünmeden açarım kesin

IMG_9104.jpeg

Bu dizi benzer bir konuyu işliyordu. Dünya üzerindeki herkes aynı anda bayılıyor ve 6 ay sonraki hallerini görüyorlar. Kimileri bir şey görmüyor tabii, 6 aydan önce ölecekler demek bu vs.

İyi başlayıp sonunun bağlanamadığı dizilerden. Kitap uyarlaması olmasına rağmen. Hatta galiba erken bile bitti.

wEMS6R.jpg

@Xasthur
Esref Rüya izliyorum.
Eşrefin bir adamı hapse giriyo.
Onu eski bir hasmı (kasap) içerde tartaklıyo
Bunlarda bu kasap'ı ölmüş süsü verip çıkartıyor içerden.

Şimdi soru şu. Madem ölü numarası ile hapisten adam çıkartabiliyoruz, neden doğrudan kendi adamimizi değil de onu döveni çıkartıyoruz.

@Xasthur
Esref Rüya izliyorum.
Eşrefin bir adamı hapse giriyo.
Onu eski bir hasmı (kasap) içerde tartaklıyo
Bunlarda bu kasap'ı ölmüş süsü verip çıkartıyor içerden.

Şimdi soru şu. Madem ölü numarası ile hapisten adam çıkartabiliyoruz, neden doğrudan kendi adamimizi değil de onu döveni çıkartıyoruz.
Hanım dahil eşref izleyenler ile konuşmuyorum lskdjflsdkfj eşrefrüya nedir babacım ya..
Diziyi izlemediğim için bilemeyeceğim ama bazı cezaları en üst kesmek ister. Belki eşref herifin defterini dürmek istemiştir.
Buraya senaryonun .....cıklığıda eklenince muazzam bir komedi dizisi ortaya çıkıyor.

Ulan ben bir hastalık çıkar diye 21 senedir hastaneye gitmedim daha.
Her türlü tedaviyi evde kendim yapıyorum..
Öyle bir zarf gelse açmam.

Açardım. Çok kez kefeni de yırtmışlığım vardır.​
Öbür tarafa götüreceğim tonlarca sevabım var zaten.. Ölüm beni korkutmuyor hiç..​

Zarfı kim yolluyor ve nereden biliyor?

Tabii ki açar ve ciddiye de almam çünkü içine doğmuş bile olsa her zaman farklı olasılıklar vardır ve saniyede her şey değişebilir.

Geri