Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Realite olarak hangisi ağır basıyor Ölüm mü yoksa Tanrı’nın varlığı mı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Allahin varlığına inaninca ölümü zaten kabul etmis oluyorsun bütün gerçeklik Allaha inanmakla başlıyor bence
No pişii öyle değil benim düşüncem farklı.Şair burada "tanrı" ve "ölüm" sözcüklerini kullanarak aslında Nietzsche'nin "tanrı'nın ölümü" argümanına/problemine gönderme yapıyor.
Ölümü gördüm tanrıyı görmedim mi düşüncen ?No pişii öyle değil benim düşüncem farklı.
Yok öyle değil.ölüm tanrıdan daha gerçek ve şüphe barındırmıyor..Ölümü gördüm tanrıyı görmedim mi düşüncen ?
Ölümü canlı gördüğümüz için gerçek.Yok öyle değil.ölüm tanrıdan daha gerçek ve şüphe barındırmıyor..
Yine mi sen Allah’ın garip kulu.fikrini söyle köşeye geç aşağılayıcı şeyler söylemeBiri nesnel biri öznel neyin gerçeklik karşılaştırmasını yapıyorsun
Boş boş konular
Ölümün varlığını ispatlamaya kimsenin ihtiyacı yok.Çünkü ölümden herkes emin,Tanrı ispat ister varlığı şüpheli..Ölümü canlı gördüğümüz için gerçek.
Ölümü de tanrı gibi görseydik ondan da şüphe duyar mıydık?
KesYine mi sen Allah’ın garip kulu.fikrini söyle köşeye geç aşağılayıcı şeyler söyleme
Allahtan bi sevgili istedin benim gibi bi bela verdi sana otur ağla..
Üff block bbAllahtan bi sevgili istedin benim gibi bi bela verdi sana otur ağla..
İnşÜff block bb