OLUM bak.... oy kullanmayacağım

Konu sahibi son olarak 794 gün önce görüldü
OLUM bak....

oy kullanmayacağım

siz gidip eğleneceksiniz - oy kullanıp kendinizi daha iyi hissedeceksiniz

ben ortadaki çürük domateslerden biri ile ilgilenmiyorum, seçmek istemiyorum,, siz işinize geleni iş yaptırabileceğinizi seçin

eğlenin

bir şeyleri değiştirdiğinizi zannedin,, güzel his olmalı

kendini önemli hissetmek

1 oyla bir şeyin değişebileceğini saf saf savunmak

3-5 bin arada fark olsa 40 defa sayarlar -- oy farkı azalacak olsa 3 defa seçim yaparlar

ne için

bence çöp toplamak için

rant değildir herhalde hepsi okumuş çocuklar

hizmet aşkı ile yanıyorlar

oy kullanmamanın dayanılmaz hafifliğini özlemişim -- merhaba yeniden eski günler

kendilerini yönetenleri seçemeyecek iradede olanlar kötü yönetildiklerinde insaf bekleyemezler. 2025'de anayasa değişir, 2030'da baba yasa, ondan sonra hilafet gelince istesen de oy kullanamazsın merak etme.

Herkes vatandaşlık görevini yerine getirmeli ben kullanacağım böylelikle vicdanen huzur bulmuş olacağım memleketime bunu borçluyum çünkü

"Olum bak" şimdi sana soruyorum, oy kullanmamak o rahatsız olduğun yönetimden, sistemden, siyasetcilerden,...... kurtulmak için bir alernatifmi? Sorunlar çözülecekmi, temiz siyaset mi yapacaklar, kayummlar olmayacak mı,....?

Ayağınıza kadar gelen adaylarla fotoğraf çektirmek, sarılmak, tokalaşmak için son saatler. 24 saat sonra artık sen ayağına gitsen bile kendisine ulaşamazsın. Bu arada Pazartesiden itibaren verilen sözleri ve yapılması gereken işleri unutabilirsiniz. Ama tabii ki sürprizler de olacak, bol miktarda konser ve festival haberlerini duyabilirsiniz.

Serhat Arvas - 30.03.20241711816390840.jpg

Seçimden önce, seçimden sonra.1711816561384.jpg

Seçimden önce , seçimden sonra1711816644957.jpg

Hele şükür, kurtulduk aday dinlemekten.

70 yılda 50 parti dediğiniz demokrat parti ekolünün öteki sürümleri sanırım. ap, anap, dyp, akp... ama artık diyalog biçimi değişiyor. muhafazakar seçmende karşılığı olan-aynı zamanda da parti tüzüğüne ve kurucu ilkelere de saygısı olan- sosyal demokratların da artık parti içinde kendine yer ediniyor olması sizi daha çok endişelendiren şey bence.

demokrat partiyi kuran demokratlar da eleştirdiğiniz partinin üyeleriydi mesela. beğenseniz de beğenmeseniz de chp bu ülkenin çekirdeğidir; devlet kuran partidir. devlet geleneğini-zamanla tabela partisine dönüşecek- şahıs partilerinden daha iyi bilebilir.

Geri