Ölmekten Korkuyor musunuz?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bilmediğim şeyden korkmuyorum ama geride bıraktıklarım için endişe edebilirim
- Sabıkam iyiyse direkt cennet :d

Serço ha kork ha korkma ölüm gelir endişeni alır gider

• Beğen
Tepkiler: ne
Ölümün kesinlikle bir son olduğunu düşünmüyorum bu arada şahsi düşüncemdir

• Beğen
Ölümden değil ancak ölüm şeklinden korkuyorum çünkü bazı durumlarda insanın can vermesi pek de kolay olmayabiliyor ve dilerim kolaylıkla can vermek nasip olur.

Ölümden değil ancak ölüm şeklinden korkuyorum çünkü bazı durumlarda insanın can vermesi pek de kolay olmayabiliyor ve dilerim kolaylıkla can vermek nasip olur.
Çok acı çekiliyormuş bi ara araştırmıştım hayırlı ölüm nasip etsin Allah

Ölüm diye birşey yoktur serço sen varsan ölüm var sen yoksan ölümde yok.ona göre çocuk yapmayı planlarken aynı zamanda mezarınıda düşün

Keşke herşey istediğimiz gibi olsa uyumak bile ölümün provası öylesi acısız olsa

• Beğen
Bilinmezden herkes korkar. Her ne kadar inanışlar bununla ilgili farklı farklı açıklamalar yapsa da işin özü neyin ne olacağını tam olarak bilmiyoruz.
Kimi de buradaki hayatını terketmek zorunda olmaktan korkar. Sevdiklerini, belki bu düzeni, çiçeği böceği bile.
Belki de bu yüzden intihar edenler gözümde çok farklı, cesurca bir konumdalar. Eskiden bu konuda tam tersini düşünürdüm şimdi farklı düşünüyorum. Yine de her zaman bir başka yol vardır.
Niye buraya bagladiysam espri şeklinde bir şeyler düşünmüştüm de kısmet.

ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm, ben senin için evliliği göze aldım.

Bugun haberde okudum. bi adam vefat etmis evinde ve bu nerdeyse iki ay sonrasi farkedilmis. komsulari bile adamin adini bilmiyor ve cocuklari, torunlari, akrabalari da demek ozlememis, arayip sormamis. olmusum aglayanim gomenim yok. oyle bir hale dusmekten korkarim.

ya birde olumun ta kendisinden degil de kabir azabi ve cehennem atesinden.. sevdiklerimin oraya dusmesinden korkarim.

uf fazla negatif oldu ama soruyu cevapladim en azindan :p
Nasıl mod düşürülür uygulamalı anlattığın için teşk ederim : D

Geri