Boris vian okuyun bence ölmeden önce.
Sonra Dostoyevski okuyun . Hayata bakış açınız değişir onunla bize öyle kitaplar lazım değil mi zaten? Bir karamazov kardeşler Bir yer altından notlar ne güzel kitaplar.
Sonra Albert Camus okuyun yabancı si pek sahane.
Jean Paul Sartre var bulantı Nobel Edebiyat ödülünü almayi reddediyor kapitalist sisteme inat Simone'a olan aşkına hayran bıraktıriyor aynı zaman da: )
Fransız ede iyi pek güzeldir rus edebiyatı çok ağırdır
Yinede Balzac vadide ki zambak ' a bir göz gezdirin ben lise -1 de okudum özet çıkardım 2 sayfa bir duvar tasvirini aklıma kazidim

))
Tolstoy un gercekciligi altında ezildim ama hayran kaldım.
Bunun dışında;
Türk edebiyatı enlerim
Hasan ali Topbaş okuyun mutlaka ben kendisinin bi kitabı ile kitap fuarında tanışma fırsatı buldum çok beğendim.
Oğuz Atay tutunmayanlarin populerligini bi kenara bırakıp okuyabilirsiniz okuyun ben lise de okudum lise den sonra yine okudum bi 10 yıl sonra tekrar okumayı düşünüyorum .
Yusuf Atılgan okumadan olmaz Türk edebiyatının olmazsa olmazı Aylak adam' a aşığım kesinlikle okuyunuz. Anayurt oteli var bir de. .
Ha o kadar söyledim bunu söylemeden geçer miyim?
Sabahattin Ali. ..
Kürk mantolu Madonna ile başlayan hayranlığım sadece hikaye olarak düşünmem ile başlamıştı fakat ben aldım ki onun anlatimina iç dünyasına kurgusuna hayranım.
Içimizde ki şeytan la tanışıp sizi hayrete düşürecek adamdır Sabahattin Ali...
Ha bu arada araya Fernando pessoa- huzursuzlugun kitabını sıkıştırmayi unutmayin: ))))
Simdilik aklıma gelenler ...