Olmak istedikleri karakterlere bürünmeye çalışan insanlar

M
  • Kullanıcı Myself
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Ne kadar acıdır ki hayatımızın büyük bir alanını kapsarlar ve bizide bilinmezliklerine çekerler. Neden olamadıkları hayali karakteri yaratıp ona inanıp insanlarin dengelerini bozarlar? Henüz anlayabilmiş ve bir cevap bulabilmiş değilim.
Beyinleri ile düşünmeyip ağızları ile konuşmadıkları kesin.
Her zaman nefret etmişimdir birşeyler ispatlamaya çalışan, benlik egosu yüksek insanlardan ama görüyorumki hep prim yapmaktalar.

Şizofren belirtisi olabilir.

bir tane arkadaşa sahibim, 300km/h hızla el freni çekiyo, ardından vitesi 5e atıyo, sniper keskin nişancılar bunu takip ediyo, FBI Türkiye'ye yardım ediyo ama benim arkadaşı yakalayamıyolar, ' bu anlattıklarına sen inanıyo musun?' soruma da, 'yaşadıklarımı anlatıyom kanka' cevabı almıştım, o günden beri saygılıyım.

başkası olma cabaları ama sen o'sun bu oLamazsın :)

"Her insanın üç karakteri vardır, sergilediği, sahip olduğu, ve olduğunu sandığı."

bu geldi aklıma

İnsanlar ne kadar tuhaf, oldukları gibi görünmekten korkuyorlar. Bunun yerine her yerde farklı profiller çizmeye çalışıyor halbuki çok gereksiz. Böylesi yorucu olur, boşver nasılsan öyle ol. Rollere gerek yok.

bürünmeye çalıştığı karakteri bile aldatabilir.

Zor is, ben usenirim :T:
Kendim olmak bile zor bazen .p

çabalamak iyidir, boş durmayın gençler.ddd

Arzuladıkları insanların aslında bürünmeyi istedikleri insanlara sempati beslemesinin o insanda yarattığı durumdur.

buda ortaya , hayatın en hüzünlü anı nezamandır sorusuna yanıt olarak;

-mevsimine kapıldın kişinin bahçesinde açabilecek bir çiçek olmadını anladın andır.
cevabının ortaya çıkmasına neden oluyor sanırım.

Karga kekliği taklit edeyim derken kendi yürüyüşünü şaşırmış
Bu Karganın suçu ne ?

Geri