Olmadik anlarda kapinin calinmasi

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Evde yalniz oldugun zamanlar zor bir durum. yani tam oturmus bakim yapacaksin. tam yuzune kil maskesini surdun. saclarinizi dogal yaglarla yaglayip, masaj seklinde uyguladiniz, strec foli ile saclarinizi kafanizi sardiniz. tam da o an kapi caliyor. musait degilsiniz iste.

simdi kargocu abi alisti artik bu duruma ve "paketinizi kapi onune koydum efendim" diyip gidiyor. "Tesekkuuuur ederiiiiim" diyorum sesli bir sekilde kapi ardindan. abimiz duyuyor ve eyvallah seklinde el hareketi yapip yoluna bakiyor (mutfagin perde tulunden gordum). bir kac dakika sonrasi kapiyi aralayip elimi uzatiyorum kargoyu alabilmek icin ve kapiyi hizlica kapatiyorum.

peki ya kargocu degilse? bir kac kere evde kimse yok numarasi yaptim. bu kapi calmasi da ayri bir stress. hic calmaz, olmadik anlarda calinir.

kucukken kapi calininca hep buyuk bir merakla kapiya kosardim aaa kim geldi diye. artik kapi calinca odama kaciyorum

2 veya 2,5 yada 2,75 yaşlarındayım. Annem beni evde yalnız bıraktı ve gelen olursa sakın ses etme dedi. Ve adamın biri geldi kapıya vuruyor. Ara sıra sesleniyor. Ben de sessizce gitmesini bekliyorum. Sonunda sinir oldum ve "evde kimse yok" dedim. Tabi hatamı hemen anladım, ama adam beni duydu. Sonra kendince söylenerek "evde kimse yokmuş yahu" diyerek uzaklaştı.

2 veya 2,5 yada 2,75 yaşlarındayım. Annem beni evde yalnız bıraktı ve gelen olursa sakın ses etme dedi. Ve adamın biri geldi kapıya vuruyor. Ara sıra sesleniyor. Ben de sessizce gitmesini bekliyorum. Sonunda sinir oldum ve "evde kimse yok" dedim. Tabi hatamı hemen anladım, ama adam beni duydu. Sonra kendince söylenerek "evde kimse yokmuş yahu" diyerek uzaklaştı.
Bu yaşları nasıl bu kadar net hatırlıyorsun?
Yaşın daha fazla olmalı yoksa bu yaşta çocuk evde tek başına da bırakılmaz hatta hiçbir çocuk evde yalnız bırakılmamalıdır.

Arabadan bişey alıp geliyom dedi hanım. Ben de yeni gelmisim akşam eve üzerimi değiştiriyorum.
Kapı çaldı.
Söylene söylene actim kapıyı "ya arkagadaş anahtarını niye almadin yanına" diye.
Meğer gelen benim hanım degilmis.
Atilla beyin karısı aşure getirmiş.
Donla duruyorum kapıda.
Hiç bişey olmamış gibi aşureyi aldım teşekkür ettim.
"Kabı vereyim isterseniz, bekleyin" dedim
"Aman yok yok hiç önemi yok kalabilir" dedi ve hızla uzaklaştı kadın.
Arasıra asansörde falan karşılaşınca eminim o da o günü hatırlıyor.
Lakin ikimiz de bunu yaşanmamış sayıyoruz.

Oyunun en heycanli yerinde karsi takimi alt edicekken evde tek olmak ve kapinin calmasi resmen cinnet sebebi.
Hayir online oldugundan durduramiyorsun.

Gizlice bir yere mevzi alip takim arkadaslarina ben geliyorum dedikten sonra kapiya gidene kadar ayagini evdeki tum esyalara carparsin. Kapiyi acarsin ancak asagidan basmislardir. Diafondan kimo dersin gelen kisi binada birini ariyordur ve soru sorar. Tam bu esnada o cinnet agni gelir iste.

Diafonu acip "abi ben süri tyrkcr yo" digip savdim erifi. Kosarak oyuna dondum vurmus beni o.c karsi takim.
Bir de yabancilara karsi oynuyorduk.
3-4 kez basima geldi maalesef.

Bu yaşları nasıl bu kadar net hatırlıyorsun?
Yaşın daha fazla olmalı yoksa bu yaşta çocuk evde tek başına da bırakılmaz hatta hiçbir çocuk evde yalnız bırakılmamalıdır.
Çocukken yaşananlar daha uzun süre hatırda kalıyor. Yaşlılar hep eski yaşadıklarını anlatır. Çünkü yeni yaşadıklarını unutmuş olur. Normal hayatın dışına çıkan olaylar kolay unutulmaz. Sünnetçimin yüzünü bile hatırlıyorum.

bir kere öğrenci evinde kalırken karşı daireden kızlar gelmişti kapıya 20 dakika sadece kafamı çıkarıp derdimi anlatmaya çalışmıştım.

Geri