Olgun Sevgili mi Yoksa Çocuksu Sevgili mi?

Konu sahibi son olarak 980 gün önce görüldü
Çocuk büyütmek istersem yaparım bir çocuk.

bu ara sıklıkla demişimdir
götü başı ayrı oynayan

ey sevgili
en sevgili
beni mi düşünüyorsun

Olgun derken , yahü , üu , bir de üstü şapkalı u, şumdan, û

arkadaşlar, bazam aynaya bakarım, bu arada durun konu konuyu açıyor, ağabeyim aradı, gel diyor Rizespor maçını diyor bizde izleriz annem bizde zaten diyor, annem ne ara gitti lan?

Yahu kesin puan kaybı, abimle izlediğimiz maç güzel bitmez, yok vallahi gitmeyeceğim, artık gitmeyeceğim gelsin 3 puanım benim -

ne diyorduk ya, bazam aynaya bakarım, derim ki, ulan derim ne körpesin şu güzelliğe bak derim, fucaktki yaşım da biraz 33. Az 33 yani. Olgun istersem, ne yapacağım 45 yaşında teyze mi olsun ne yani? Oturup kısır mı yapacağız , söğüş isten mi, turşu isten mi diye mi sorayım? 45 yok 200.

olgun sevgili huzur verir, çocuksu sevgili heyecan…

amaikisine de denk gelen adam şunu anlıyordur bence,,,, huzurun da tadı yok heyecan olmayınca, heyecanın da tadı yok güven olmayınca..

sozzun ozü

enkral ilişki ikisinin karışımı hem akşam sakince çay içebileceğim, hem de saçma bir şeye gülüp sen manyaksın diyebileceğim insan olmali.

Ortaya karışık.

Bazen hanıma anandan babandan iyi çocuk yapmışım ha diyorum.Ee o da bebemize kıyamadığı için ses etmiyor.

İçindeki çocuğa sahip çıkabilen olgun sevgili

Son düzenleme:
90lilarin hareketleri fazla malca geliyor bana... 85-89 arası fazla babacan geliyor huylaniyorum.. 95-2000 arası ahahah tatlisko güzel vakit geçirilir ama ilerisi no. dışarıya olgun duruşlu biri ama bana karşı yeri geldiğinde hareketlerime salak misin demeyecek kadar çocuksu ruhlu olursa olur...

Geri