Olgun Sevgili mi Yoksa Çocuksu Sevgili mi?

Konu sahibi son olarak 976 gün önce görüldü
90lilarin hareketleri fazla malca geliyor bana... 85-89 arası fazla babacan geliyor huylaniyorum.. 95-2000 arası ahahah tatlisko güzel vakit geçirilir ama ilerisi no. dışarıya olgun duruşlu biri ama bana karşı yeri geldiğinde hareketlerime salak misin demeyecek kadar çocuksu ruhlu olursa olur...
92liyim (!)

Çocuk ruhlu diyelim, çocuksu sevgili diyince tiksinesim gelir kfjf

Olgun bakış açısı her zaman kazandırır ilişkide, o yüzden olgun erkek iyidir. Yine de şuraya bir virgül, çok eğlenmek çok güzel bir şey ilişkide; bunun için de o çocuksu ruha ihtiyaç var. Kızıyla eğlenirken komik taçlar takan ve nasıl göründüğünü umursamayan bir baba misal:d Burada kişiliğin o tarafı devreye giriyor. Eğlenceli çocuk tarafı. Zaten uyum da çok önemli bir sosyal beceri ve olgunluk diyelim. Çocukla çocuk olmak bence büyük başarı.
O zaman şöyle, çocuk kalmış, büyüyememiş biri değil de, olgun ama içindeki muzırlığı kaybetmemiş biri bana iyi gelir:d efet

ham olan şeyler mide bozar..... olgun iyidir ama yaş olarak bir olgunluktan bahsetmiyorum. her açıdan kendini iyi yetiştirmiş, geliştirmiş; nerede, nasıl davranması gerektiğini bilen ama fazla kasmayan; gerektiğinde rahat, anlayışlı ve içindeki çocuğu öldürmemiş sevgili candır, bağra basılasıdır, yenilesidir. ipucu : j.c

Aklı başı yerinde demeyi tercih ediyorum..

Benim bu tip sorulara yanıtımı biliyorsunuz.

Gamer yanlis konu mu acabamsi

Geri