ölene kadar bu sitedeyim

Konu sahibi son olarak 10 gün önce görüldü
Pişmaniyemiz var meşhur. Şiddetle tavsiye.

Eğer silex ise bu kişi yakarım buraları
“Bi bana mı lololo LAN?! :7gLkBm: ” derim. Sonra bir ışık... biri bana gel gel diyurrr :m24:

Yarmada bana sarap gibi bir şey gödnderecekti.
Bu vesileyle bunu hatırladım.
Kötü oldu

Afiyet olsun

Ben de bir tek bana yollanıyor sanıyordum, 160 kilo olurken yalnız olmayacak olmam beni sevindirdi. Tabii ben kestane şekeri fabrikası olan istediğim için kutular kesmiyor, sağlık olsun :(
Iyi ki doğdun Stockholm Sendromu.

Oğlum herkese mi abur cubur yolluyorlar? niye bu MicroAggression denen kek bana bot yolladı o zaman ?
Çikolata istiyorum, alman çikolatası olsun kardeşim.

neyse, kışın ankara zorlu geçtiği için düşünceli bir hediye yollamış çocuk, teşekkürler tekrardan karşiim.

Teşekkür ederim Melodramcığım; yollamış olduğun kestaneli pastanın mumları üflendi, kestik ailecek yiyoruz. Neyseki şanslıyım, yiyip yiyip kilo almıyorum. BB!

Teşekkür ederim Melodramcığım; yollamış olduğun kestaneli pastanın mumları üflendi, kestik ailecek yiyoruz. Neyseki şanslıyım, yiyip yiyip kilo almıyorum. BB!
Mesela olmaz ama diyelim ki yürüme başarısız oldu, rota yeniden hesaplanıyor uyarısı alındı, yani misal. Yürünmüyordur da, hani oldu ki yürünüyor... Urfa'da meşhur bir tatlı var o mu acaba?
Sobada kestane yapalım kızlar bırakın şekerli şeyleri. Bunlar hep komplo.

Mesela olmaz ama diyelim ki yürüme başarısız oldu, rota yeniden hesaplanıyor uyarısı alındı, yani misal. Yürünmüyordur da, hani oldu ki yürünüyor... Urfa'da meşhur bir tatlı var o mu acaba?
Sobada kestane yapalım kızlar bırakın şekerli şeyleri. Bunlar hep komplo.
Hep birlikte üstesinden gelebiliriz. İnanıyorum.

Geri