Ölen Nişanlısından Hamile Kalacak

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Avustralya'da yaşayan bir kadın, ölen nişanlısından hamile kalmak isteyince mahkemeye başvurdu. Nisan ayında nişanlısını kaybeden kadının isteği kabul edildi.

Quensland Eyaleti'ndeki Toowoomba kasabasında yaşayan kadın, ölen nişanlısından hamile kalmak istedi ve mahkemeye başvurdu.

ÖLEN NİŞANLISINDAN HAMİLE KALMAK İSTEDİ

Avustralya mahkemesi, ölen nişanlısından hamile kalmak isteyen kadına istediği şansı verdi. Habertürkhttp://www.sondakika.com/haberturk/'ün aktardığına göre, genç kadın, geçen yıl eylül ayında tanıştığı, 1 ay sonra da nişanlandığı erkek arkadaşının nisan ayında aniden ölmesi üzerine mahkemeye başvurdu.

HAKİM GEREKLİ MÜDAHELENİN YAPILMASINA ONAY VERDİ

Kadın mahkemeden nişanlısının testislerinin alınmasına izin vermesini istemişti. Mahkemede ifade veren yakınları, çiftin çocuk yapmak istediğini delilleriyle ortaya koymuştu. Bunun üzerine hâkim gerekli müdahalenin yapılması iznini verdi. Ancak cenazeden alınan testislerden sperm elde edilebilmesi halinde kadının bunu kullanabilmesi için ikinci kez mahkemeye başvurması gerekecek.

"ÖLEN ERKEĞİN SPERMLERİ 72 SAAT İÇİNDE KULLANILABİLİR"

Tüp Bebek Merkezi Kurucusu Dr. Halil İbrahim Tekin, sperm hücrelerinin belirli sürelerde muhafaza edilebilen hücreler olduğuna dikkat çekerek , "Bu nedenle kişi ölmüş dahi olsa spermleri 72 saat içinde kullanılabilir, kadın hayatını kaybeden nişanlısının spermiyle hamile kalabilir." dedi.

sondakika

Ne güzel birşey buya...o kadarki seviyor:( bizlerde böyle olabilirmiyiz acaba

Ölüsü yeter tabiri gerçek olmuş :D adam da övünüyor mudur acaba öteki tarafta, bak ölümle bile skor yapıyorum diye :p

Ölüsü yeter tabiri gerçek olmuş :D adam da övünüyor mudur acaba öteki tarafta, bak ölümle bile skor yapıyorum diye :p

Yani sonuçta temassız bir skor ama top çizgiyi geçiyor.

Garip bir istek gibi görünsede doğal bir şey. Kadının ne kadar sevdiğini gösterir.

Guzel birşey aslinda ama hic bir çocuk annesiz veya babasiz buyumemesi lazim.

Bu acilar gececek tamam mi 2 sene sonra unutacak alasacaksin, yazik degil mi farz edelim hamile kaldin yazik degil mi cocuga babaya hasret buyuyecek.

Ben bencil kadin sevmiyorum. Rab bana hep bana yok. Su sevgide bile bencillik var.

Ne aski ya sence ask mi bu?? Ciddi misin

Akil mantik isi mi Nilda yapma allasen.

ivettt :cici: garı aşkından ölmüs adamın kemiklerini sızlatmış allam yarabbim aşkalara gel aşkalara :dyg: gerçek düşüncemi yazıyom son kararım aşkta mantıok aranmaz nokta ve günaydın :cici::ask:ask

Geri