Öldürülen Teröristler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ceset fotoğrafları üzerinden nefret söylemleri bize yakışmaz.forum insanı elit insandır.boyacı hasan usta gibi davranmamalı.bu tip söylemler toplumsal şiddet eylemlerini körükler,sıradanlaştırır ve legalize eder.

Yahu hemen atar yapma. İstediğini paylaş zaten ona bir şey demiyorum. Ama bilmiyorum farkında mısın değil misin de forum iyice kutuplaştı. Artık bunun X partisi Q partisi kalmadı, insanlar birbirine düşman olmaya başladılar. Sen moderatör olarak bunu elinden geldiğince aza indirgemen lazımken kalkmışsın daha da provoke edecek paylaşımlarda bulunuyorsun. Bu şeref yoksunlarının ölüsüne zerre üzülmüyorum ama bu böyle olmaz.

Ceset fotoğrafları üzerinden nefret söylemleri bize yakışmaz.forum insanı elit insandır.boyacı hasan usta gibi davranmamalı.bu tip söylemler toplumsal şiddet eylemlerini körükler,sıradanlaştırır ve legalize eder.
Ne yaparak tepki gostermemizi istersiniz.
Savaşmayı n sevisin ya da onlarda insandı bizim askerlerimiz ateş acti onlarda acti karşılıklı öldüler haksız olan biziz falan mi diyelim ?
Ne diyelim ?
Gazi amcamın haberleri izledikce aglamasini falan mi izleyeyim.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forumda kutuplaştırıcı, ayrıştırıcı bir çerçevede yer alan, ölümler ve kan üzerinden siyaseti desteklemeye yönelik bir mesaj olduğundan ve beraberinde şikayetlerin de olması nedeniyle resim kaldırıldı, konu kilitlendi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri