Öldürmeyen Acı Güçlendirir

Konu sahibi son olarak 184 gün önce görüldü
The thing that which doesn't kill us, makes us stronger.​

what doesn't kill you makes you stronger demiş nietzche amcamızın meşhur sözü..
velhasıl kelam acaba kendisi bu yüzden mi delirdi? ayrıca her acı insanı güçlendirmez bıyıklarını sevdiğim.

İnsanı asıl güçlü kılan sabırdır. İnsan acıya sabrettiği sürece güçlüdür. Dolayısıyla acı sâdece bir araçtır.

insana güç verenin acı olduğunu sanmıyorum, aksine daha çaresizleştirir. güç insanın içinde vardır bulup çıkarmak için kimine acı vesiledir kimine mutluluk.

Öldürmeyen acı süründürür bence, mesela baş ve diş ağrısı gibi :D

Gerek fiziki gerekse de ruhsal açıdan öldürmeyen acı güçlendirmek yerine komaya da sokabilir.

What doesn't kill you makes you stronger.

Başına gelenlerden ders çıkarttıysan evet yok çıkartmadıysan tanrım hep neden bu benim başıma geliyor diye sızlanırsın.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Öldürmeyen acı kistasi nedir çok merak ediyorum.
Gerçekten.

Ölüm acisina dahi alışılmış bir dünyada çoğu acı baki kalmauacaktir, oyna devamke

• Beğen
Tepkiler: Aze
Kas çalıştığım (minik bir kas) zamanlar ağrılarım çoğaldığında kendime söyleyip söyleyip dururdum bu sözü sonra aslında ağrım fazla olduğunda durup dinlenmem gerektiğini öğrendim ayaklarima çok yüklenip birini burktugum zaman... Bunu hayata dair bu söze uyarlarsak o acıya dayanılmaz hale geldiğinde bırakın ve dinlenin, daha az acılı yollar olduğunu dinlendiginiz zaman mantıkla yaklaştığinizda anlarsınız... Aslında son cümlede farklı bir son kuracaktim da çok saçmalamışim vazgeçtim

Acısada öldürmez cehenneme dondurmez miydi neydi o söz

Geri