oldurabiliyor musunuz

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
oldurabilmek adına neler yabuyosunuz, düşüşteyim. yok mu yani.
çok çok teessüf ederim ancak olmayınca da olmuyor bildiğiniz üzere lakin her şeyi geçtim bazı şeylerin bile iyi olmayacağı kanısındayım.

Olana kadar zorluyorum benim için çok önemliyse.

hayata rp gözüyle bakanlar her zaman tad almasını biliyorlar, olduramıyorsanız hayatı çok ciddiye alıyorsunuz demektir, nasıl düşünürseniz ona dönüşürsünüz.

oldurabilmek adına neler yabuyosunuz, düşüşteyim. yok mu yani.
çok çok teessüf ederim ancak olmayınca da olmuyor bildiğiniz üzere lakin her şeyi geçtim bazı şeylerin bile iyi olmayacağı kanısındayım.
İyi de kötü de hissetsen aynı yönde gittiğin sürece değiştirebileceğin tek şey bakış açındır. Senin bakış açının faydası olmuyorsa, etrafında bi sürü insan var… İyi şanslar…

olmayan şeyleri oldurabiliyor muyduk?

olmayınca olmaması çok üzücü keşke olmayınca da olsa...

teşekkür ederim. sorunu bilmeden söyleyebiliyorsan önerini zevkle dinlerim.

Şöyle bahsedebilirim.
Bu inanış şeklinle alakalı.
Antik rahiplerden ta günümüze kadar gelmiş olan, istenilen konularla ilgili açılmış sayılar var. Her sayının bir frekansının, evrende bi çekimi oluşturan titreşiminin olduğuna inanmışlar. Çevremizde istemli istemsiz gerçekleşen olayların hayatımızdaki sayılarla da ilgili olduğu düşünülüyor, bu anlamda numeroloji ile iç içe.
Bunu destekleyen enerji çalışmaları da yapılıyor.
Daha detaylı bilgi için dusveyasamakademisi - Fatma Neslihan Yanç ı arastirabilirsin. Kendisi en iyilerden.

Son düzenleme:
Geri