Oldstonegirl'in günlükcanı.

Konu sahibi son olarak 1862 gün önce görüldü
Yarında gelcem yanına . Bana o havalı bakmanıda içten içeeee biticeeem. Dısarı aktarıcammm ve sen biliceksin =))) ağladım be ben senin için :/ kmse için ağlamadım da senin için ağladım yahu ..

Patron kim? baban ehehe .
Senden nefret ediyorm e kıızz. bidaha muratıma asılma lutfen lutfen lutfeeen! :D
uuf cıldırdım günlüğüm canım sıkıldıkca yazıcam bb.

Yeterki onursuz olmasııın asssskkkk!!!

uuuuuuuuuuf . napsam ya msj mı atsam duramıyorm yaa yerimde.
Saate baaak yarın is basi ve ben hala burdayım.
Lanet olsun be kuzu.
Mağazalarımız karsı karsıyaa. Ne olurdu bende Colins'te calısaydım?
Lanet olsunki Defacto'dayim. ah nerden basladim ben bu ise beee.
daha fazla görüyorum seni daha fazla bağlanıyorum!

Hadi beni yine sev beni deli deli sev beni yine yeni yeniden seeev.

Sanki onceden sevmis gbide peeeh ;D bende. laf iste. he sarkı iste :D ilahi sezen abla.

Okuluda dondurduk iyimi?
Neyse be ders senide almam gerekiyor bu sene (:
Üzüldüm tatlım okul değiştirmeliyim. Konya fazla uzaksın!
Onu unutmama sebep olma!

Aneeeeeeeeeeeeemmm . Seni çook seviyorm (:
Canımsın bitanemmm benim.
Genc gosteren anammmm 20liklere tas cıkaran aneym benim (: bitanemsinnn.
Eksik olma innnsallaaaaaaaaaaaah hayatimdan!
Gerçi bızım unıversıtede oldugum zamanlar yoksun :/ Ben bska sehirde oluyorm ama bu sene gitmiyorum ehehe başındayım : )

Murat'im bu arada 2 kuzeninlede aram çoook iiyiii (:
Senin kadar yakısıklı olmasalarda onlarda gayette yakısıklı aha :p
Sevıyorum seni Murat <33

Günlüğüm naber?
Mağazadan cıkısımı verdim. daha gitmicem.
Ağlayarak geldim eve! :(
Onu gördüm evet o gülüyordu ve ben onu gördüğüm için ağlayarak geldim eve.
Neden seviyoruuum seni neden:( Çünkü çok güzel bakıyosun bana tanıyosun, biliyosun beni be Murat.
Of Ooooooooooooooooooof !!!
Bide bana gönderme yaparmıs gibi arkadaşlarına bakıyo gülüyo alttan alttan beni kesiyo baaak ne güzel gülüyoruuum dermiş gibi. Evet çok güzel gülüyosun adamım ! bitanem benim.
Murat seviyorm seni Murat diye diye gidicem .

https://www.youtube.com/watch?v=SWpdM1o-JAg

Sezen Aksu - Onursuz Olmasın Aşk - YouTube ( Benim Sağnak'ımda güzel söylüyor ama olsun.)

Ölürüm yoluna ölürümde yine boyun eğmem.
Yakarım dünyayı ugruna ama sana eğilmem.
Öyle sınırsız oyle deli öyle cok severmki korkarsın
Kuruyup cole donsemde pare pare olsamda yenilmeem.

Bak yüreğğğğiimee baak atesimi gor içimi hisset hadi hazırım yeterki onursuz olmasın aşk!

Kimilerine Göre Lazım Değil Aşk
Kimilerine Göre Hain Ama Ben Seni Çok
Ben Seni Çok Sevdim, Küçücük Bir Kalpten
Açılan Dünyalar Kadar Büyük Bir ışık
Ama Ben Seni Çok, Ben Seni Çok Sevdim
Derler Ki Unutmalı Zamana Bırakmalı
Nasıl Olsa Sarılır Yaralar Bir Gün
Ama Benim Ki Aşk Değil Sen Gibi Taş Değil
Benim Ki Kalbine Sürgün
Derler Ki Unutmalı Zamana Bırakmalı
Nasıl Olsa Sarılır Yaralar Birgün
Ama Benim Ki Aşk Değil Sen Gibi Yaş Değil
Benim Ki Kalbine Sürgün...

Bunca yıl herkesten kactin en sonunda buldum sandın,
ansızın içini actın yapma dedim yaptin gönül.

Gözleri senden uzaktı farkedilmez bir tuzaktı
sana böylesi yasaktı yapma dedim yaptın gönüllll!

Tam gülerken aklıma gelip de moralimi bozmaya, yastığa her kafamı rahatça koyduğumda aklımı kurcalamaya, tam yemek yerken yine seni düşünüp iştahımı kaçırmaya, başkasına bağlanmak üzereyken karşıma çıkıp ondan tiksinmeme, her merhaba yazdığında beni ümitlendirmeye, tam her şey düzeldi dediğim anda beni hayatından çıkarıp depresyona sokmaya ve beni sürekli ikinci planda tutup kafan her estiğinde gelip beni yıkmaya hakkın yok senin..

Veeeee merhaba günlüğüm.
Bugün işsiz günüm :D
Okulu neden dondurdum be yaaa. Neyse p.tesi dersi almayada baslicam yapcak biseim yok cunku (:

Aylaaaar geçsedee yıllar geçsede bi ömür böyle sürsede ben seni unutamam Murat! ://
Poooff ve can sıkıntısı.
Bugün gezme gunu kafa dağıtmalıyım bırascık =)

Şimdi onun kollarında olmak vardı.Ona kocaman sarılmak.Hiç tanımadığın bedeninin kokusunu içine çekmek.Şimdi yanında olmak vardı.Kollarında huzur bulmak.Yanında uyuyorken o rahatsız olmasın diye kıpırdamamak vardı.Dünya’nın en güzel sözlerini kulağına fısıldamak.Bir an olsa yanından ayrılmak istememek.Çünkü sen orada hayat buluyorsun.Dünyadan kopup ayrı bir boyuta geçiyorsun.Çünkü onun kolları huz
urlu olabileceğin tek yer.Bunu bildiğin halde onun yanında olamamak onun nefesini hissetmemek o kadar koyuyor ki.Aradaki mesafeleri bir an yok sayıyorsun sanki yanındaymış gibi hissediyorsun seninle uyuyor,seninle kahvaltı yapıyor ve seninle gülüyor.Sen bunları aşık olduğun adama karşı hissediyorsun.O’nu dünyadaki her şeyden çok seviyorsun.Manasızca bağlanıyorsun.Neden diyorlar neden o.Cevap veremiyorsun.Çünkü cevap veremeyecek kadar çok seviyorsun.Bazen aradaki mesafeleri düşünüyorsun.Kafanı kaldırıyorsun kafanda milyonlarca soru.Ama yinede sevmekten vazgeçmiyorsun.Bir an ya giderse diye düşünüyorsun sonra dünyan alt-üst oluyor.Korkuyorsun ve bu sefer daha sıkı sarılıyorsun.Bırakmasın diye seni.Her gün ona yazıyorsun şarkılar,şiirler.Yemekleri her gün ona yapıyorsun.Rakılarınız mezeleriniz hazır.Tek bir nefes gerekiyor karşına.Ve sen onun nefesinden başka kimsenin nefesini istemiyorsun.Duymak istediğin en güzel aşk sözlerini ondan başkasından duymak istemiyorsun.Sen;görmeden,elini tutmadan seviyorsun ve aşk sana bunları yaptıracak kadar eşsiz bir duygu.

Sonra dayanamıyorsun. Her şeyi içine atmaktan yavaş yavaş tükendiğini hissediyorsun. Seni çok iyi anlıyorum diyen herkesin, seni anlamadığını görüyorsun. En yakınından uzaklaşıyorsun. Yapabildiğin en iyi şeyin, yazmak olduğunu görüyorsun. Yazıyorsun. Herkesten saklasan da, gizlesen de tükeniyorsun. Hani o dışarıya verdiğin mutluyum imajı var ya, içini yiyip bitiriyor. Biri gelse ve gerçekten de tam anlamıyla yanında olsa, düzeliceksin gibi geliyor. Ama o kadar çok yenilgiye uğradın ki sevmede, değer vermede, bir yanın hep kimseye güvenme diyor. O yanına yenilmeye başladığın zaman, asıl acıları tatmaya da başlıyorsun. İşte o anlar kalbinin, aklını yendiği anlar oluyor. Ve benim kalbim akılımı hep yeniyor. Değer vermekte bir sorun yokta, aynı önemi, ilgiyi, sevgiyi, değeri göremeyince başlıyor asıl sorun. Asıl sorunlar, asıl canını yakanlar oluyor. Birde yitirdiklerin var, dönülmez yolda bıraktıkların, geri dönmeyeceğini ezberlediklerin. Hani her şeyde derler ya ”hayat devam ediyor” aynen öyle. Ne giden geri geliyor, ne kalanlar değerini biliyor, ne yerin, nede kıymetin değişiyor. Sen sadece günden güne eriyorsun, tükeniyorsun, hissizleşiyosun. Ama gerçekten de bir gün aklım bu savaştan üstün çıkarsa, o zaman tam anlamıyla sevdiğim insanlar, tam anlamıyla soğukluğu tadacaklar.

Rüyamda onu gördüm sırf onu görüyorum diye uyanmak istemedimm, sabah kalkıncada biyerden ikimizin şarkısı çalıyodu illa öldürmek mi istiyorlar beni .

https://www.youtube.com/watch?v=lyEXi9YdwR8

İ Love 90's.

Giden sevgilinin ardından ağlayamam ben böyle yas tutamam.
Her sözde her gözde şefkat aramam kırıyor kalbimi sonunda nasıl olsa.
Giden aşklarımın ardından ağlayamam ben böyle yas tutamam
Her sözde her gözde şefkat aramam kırıyor kalbimi sonunda nasıl olsaa..

Düün seni gördüm rüyamda, arnavut kaldırımda taş sokakta. Ah bir dili olsada bir konuşsa anlatırdı masumca seni bana.

Öpsem bebek gözlerinden çok ağlatırlar
Sarsam seni kollarımdan birgün alırlar
Sevsem seni doyasıya yıpratırlar ,
Birsürü kuru gürültü parçalar sevgimizi ey kader !

Böylemi olmalı solmalı sevgililer?

Berkay - Gözlerin - YouTube

Canimm ya sesine ölrm seniin Berkaaay ah hastasıyım :D

Gözlerimde Hüzün Bulutları Yalnızlık Koynumda
Yanımda Olsaydın Sevseydin Beni Keşke Kaldım Bir Başıma
Özlerim Ben Hep Seni Böyle Aksamdan Aksama
Benimle Olsaydın Tutsaydın Ellerimi Kaldım Bir Başıma

Ve Sen Gittin Gideli Aşkım
Özledim Ellerini Gözlerini Sözlerini
Seni Seviyorum Diyişini

Gözlerimde Hüzün Bulutları Yalnızlık Koynumda
Yanımda Olsaydın Sevseydin Beni Keşke Kaldım Bir Başıma
Gözlerimde Hüzün Bulutları Sensizlik Koynumda
Yanımda Olsaydın Sevseydin Beni Keşke Kaldım Bir Başıma...

Geri