Oldstonegirl'in defterinden..

Konu sahibi son olarak 1861 gün önce görüldü
Aslında unutuyor insan. Sadece yaşayamadıkları kalıyor aklında.

Sabah uyanınca ilk işin ona günaydın mesajı atmaktı daha önce. Ama artık atmıyorsun. Çünkü atamıyorsun. Mesaj atmam neyi değiştirir ki diye söyleniyorsun içinden.. Bir süre sonra alışıyorsun bu duruma.

Dışarı çıkarken “nasıl olsa görmem” düşüncesiyle salaş bir şekilde giyiniyorsun. Sevdiği saçlarına özen göstermeden sadece topluyorsun. Sonra hiç beklemediğin bir yerde onun kokusunu alıyorsun. Sonra nefesini yakınında hissediyorsun. Karşı koyamıyorsun. Onu gördüğüne seviniyorsun ama sevindiğini belli etmemeye çalışıyorsun. Sahi onu görmeyeli kaç gün geçirdin? Sen günleri sayamayacak kadar yorgundun o sıralarda..

“Görürsem yüzüne bakmam artık” demene rağmen gözlerini gözlerinden alamıyorsun. Gülümsemiyordu. Artık sana ilk günkü gibi bakmıyordu. Gözlerinin içine bakmaya bile tenezzül etmiyordu.. Ve sonra kaçınılmaz konuşma..

Kadın: Neden gitti diyor bazen herkes. Bilmiyorum diyorum. Çünkü gidişine hiçbir zaman anlam veremedim. Güneş doğmuyor artık buraya.

Adam: Mutsuz bir birliktelik neye yarar ki ? O güneş burada uzun zamandan beri doğmuyor. Sanki hayatında hiç var olmamışım gibi davranamaz mısın ?

Kadın: Hayatımda hiç olmamışsın gibi davranmak için; birlikte izlediğimiz filmleri, okuduğumuz kitapları, gezdiğimiz yerlerin her metrekaresini hafızamdan silmek zorundayım. Seni unutabilmem için yeniden doğmam gerek.

Adam: Yeniden doğman sana şans getirebilir.

Kadın: Senin olmadığın bir dünyaya tekrar gözlerimi açmak hiç iyi bir fikir değil. Anlıyorum, senin tekrar sevebilmen; balıkların uçması, kuşların yüzmesi gibi bir şey.

Adam: inan seni sevmeyi çok denedim ama bu her gün bir makarnayı ısıtıp ısıtıp yemek gibiydi.. Gittikçe tatsız bir hal aldı sevgim. Ve artık git lütfen.

Kadın: Beni hayatından bu kadar ucuz kovamazsın.

Adam: Unuttuğun bir şey var. Davet edilmediğin yerden kovulmazsın.

- Neden ben?
+ Çünkü bi tek sana baktığımda geri kalan 7 milyar insanı unutabiliyorum. ♥

Masadan öyle bir kalkıp gitti ki,
Kendimi garsona bahşiş olarak bırakılan bozuk para gibi hissettim...

255264_449301591767773_1137625567_n.jpg

sigara_by_elifiko.jpg

Sigara içmeni sevmiyordum. Çünkü seni yavaş yavaş öldürüyordu, ölmeni istemiyordum. Sana da söyledim defalarca ama her seferinde “son sigaram lütfen” dedin, öyle güzel baktın ki hayır diyemedim. Hep içtin ben de hep seni izledim. Öyle güzeldin ki sigara içerken, başkası görürse diye kıskandım hep. Başkası görür de çok güzel derse, ya da sana bakarsa diye korktum.Aslında içmemeni istememenin nedeni bunlar değildi. Hiç söylemedim sana. Ama seni içtiğin sigaradan kıskanıyordum ben. O sana benden daha yakındı Dudaklarındaydı. Dumanını içine çekiyordun benim kokumu çeker gibi.

Ve sen yine sigara içiyordun, bu sefer karışmadım.
Sigaranı içtin, bitti.
Biz de bittik.
Külleri dağıldı dört bir yana,
Biz de gittik.

Eğer beni başkaları için ağlatacaksan,yok sayıp umursamayacaksan,heycanın sadece 1 ay sürecekse,verdiğin sözler havada kalacaksa,2-3 ay sonra yeni heycanlar aramaya başlayacaksan,lütfen sevme beni. Çünkü yine acı çeken ben olacağım,sensizken çektiğim acıdan daha fazla hem de. Lütfen sevme beni,seninleyken acı çekmektense,tek başıma çekmeye razıyım.

Sana neden aşık oldum bilmiyorum. Belki beni hiç sevmiceğinden olabilir. Evet evet kesin bu yüzden sevdim seni. Ama ben yıllar sonra ‘ben bunu mu sevmişim ya’ gibi şeyler demek istemiyorum. Ben iyiki de sevmişim demek istiyorum. Boşuna değilmiş aşkım demek istiyorum. Şimdi sana seni çok seviyorum desem. Gelir misin yine bana eskisi gibi ? Yada ne biliyim birden karşıma çıksan doya doya baksam sana..Sahi çok şey mi istiyorum ? Benim değilsin biliyorum. Ama seni deli gibi de kıskanıyorum. Keşke ben bunu yazdığımda sende görsen üstüne alınsan. Ne güzel olurdu dimi. Gerçekten isterdim görmeni. Aslında adını kocaman yazsam belki o zaman dikkatini çekerdi. Ama yazmam yazamam ki. Sen okusan bilirsin nasılsa sana yazdığımı. Seni özlemişim yine. Bugün daha çok hissettim özlemini. Aslında sevmek değil de özlemek daha beter. Bir gün beni seversin belki. Ama BELKİ. Aklında bulunsun ben ölene kadar sevicem seni.

Geri Dönersen Dön Ben Burdayım
Karşıdan Karşıya Son Vapurdayım
Yerim Belli, Yurdum Belli
Biraz Gururda Biraz Mağrurdayım

Değişmedi Hiç Birşey Bu Gönülde
Eskiden Nasılsa Şimdide Öyle
Özledin mi Benim Kadar Haberim Yok
Değişiyor Ama Gizliyor Gönülün işi Böyle

Sana Hala Veda Edemedim
Gönülsüz istedim Unutmasını Gönlümden
Yastıklarda Uykuda Uyandı Yatağın Acısından
Dönmeni istemiştim Ben
Sakladım Bunu Kendimden

Güzel bir kadın gördüğünde, "At gibi karı" diyen erkek, sen de az öküz değilsin. Hakkını yemeyelim.

Tecavüzden sonra "zevk aldın mı?" diye sormak
nasıl abese iştigalse gidişinin ardından aylar sonra arayıp "nasılsın, ne yapıyorsun?" diye sorman da o kadar abesti işte.....
uyuz bir itin kasığındaki pire kadar mutluyum...
ve başını çöpe soktuğu için kıçı
açıkta kalan bir kedi kadar tetikteyim..."
tut ki mutluyum....
tutki yıkıldım......
sana ne....!!!

Kuş misali insan, kime konduğun değil, kimin için uçtuğun önemli..

Unutma; çaya katlanman için şeker, dünyaya katlanman içinse ben varım. Tadın olsun diye o erir, yüzün gülsün diye ben ölürüm..

Rakı içen kadın; Herkesle rakı içmez ve seninle rakı içiyorsa.. Senin için kalbinde; en az, yüz elli metrekare daha yer vardır.

Siz ona okyanuslar sunarsınız. O gider küçük derelerde ıslanır.Aldırmayın, büyük aşklarda yüzmeyi beceremeyenler küçük heyecanlarda boğulur..

"Nasılsın..''
Uzun ya da kısa bir aranın ardından dayanamayıp attığınız o mesajda bu yazıyordu.. Üç nokta vardır sonunda ve bu üç nokta şu anlama gelir.. "Lütfen, nasıl olduğun umrumda değil, nasıl olduğum umrundaysa.. Bana bir şey söyle, ne olursa..sadece konuş benimle, özledim, deli gibi özledim, ölür gibi özledim.." Fakat gelen mesajda şu yazar.. "sayın abonemiz... krediniz kalmıştır.." Mesaj sesini o sanıp içinizde oluşan depremin yarattığı tsunami gözlerinizi ıslatır.
Bilirsiniz..

Ateşin yoksa sigaranın bir anlamı olmaz. O yüzden bana dokunmaktan değil, hissetmekten bahset..

250435_351422764951997_1947171989_n.jpg

Bütün gece ağlamaktan helak olup ertesi gün hicbir şey olmamış gibi güne devam eden canlıya kadın denirmiş :)

Geri